Witam ...
Interesuje mnie kompletna miana tapicerki w AR 156 , obecnie mam welur a ostatnimi czasy bardzo w oko wpadla mi czarna lub biala skora.Przegladajac allegro widze kilka ofert jednak wiele z nich to z aut sprowadzonych (anglia,irlandia) gdzie kierownica jest po prawej stronie , dlatego tez zastanawiam sie czy bedzie pasowac ? no i ta cena 1000 zl
za komplet razem z boczkami ( Czy to cos nie za malo ? )
Z gory dzieki!
Tylko jak to jest z regulacją tych foteli później. Kupisz takie fotele z anglika, gdzie to sterowanie jest z innej strony tak samo z zapięciem pasów.... Ale może się myle?
Widziałem nawet z podłokietnikiem kierowcy, tylko że z lewej strony, a tego raczej już nie da się włożych na stronę prawą, bo po co Ci podłokietnik przy drzwiach?
ja mam skóry z anglika i to jest dosłownie pulg and play.. Jak chcesz, mam czarne skóry z anglika w idealnym stanie..

a podłokietnik to chyba będzie przy fotelu pasażera po naszemu i regulacja wysokości fotela też u pasażera - prawda ?
http://www.forum.alfaholicy.org/foru..._anglikow.html
Tam masz wszystko na temat... W razie dodatkowych pytań pisz na PW.
Nie ma zbyt szybkich aut.... są zbyt wolni kierowcy.
Hmm, no to super. Chyba w najbliższym czasie będę chciał zrobić przekładke. czekam tylko na jakiś przypływ gotówki :].
Jedno pytanko jeżeli mam Alfe z 2003 taką z nowym wnętrzem ale zewnątrz jest jeszcze przed liftingiem, to mogę kupować srodek poliftingowy? czyli od samochodów 2003+
Nie ma zbyt szybkich aut.... są zbyt wolni kierowcy.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki