witam
wpadłem na taki pomysł aby każdy sie podzielił swojimi modyfikacjami w AR, chodzi mi o jakiś tuning wizualny bez jakiś drogich kosztów, cos co każdy mozde sobie zrobić i co fajnie wygląda, np ktoś pomalował maskownice silnika na czerwono z duzym białym logiem alfy i to jest fajne.
pozdrawiam wielgatss![]()

o to mi chodzi, Starscream bardzo ładnie zrobione przy następnym weekendzie też tak se zrobie i puźniej sie pochwale
Możesz sobie obszyć dywaniki pod kolor auta albo poprzeszywać mieszki nitkami - też pod kolor - igła, nitka, kilka metrów lamówki i do robotyJeszcze gdzieś była opcja, żeby zmienić kolor podświetlenia, zdrapując starą farbę ze spodu tarcz i przycisków, i lakierując lakierem do paznokci
albo zakładając diody w odp. kolorze.
Zostaje jeszcze malowanie zacisków i lampy GTA lookWszystko fajne i nie wymaga wielkich kosztów.
Zagłosuj na mnie w "Stypendium z wyboru" i pomóż mi w unikatowym swapie!
Z Alfą jak z kobietą... Żyć trudno, a zabić szkoda
Alfa Romeo 145 (jeszcze) 1.4 TS 16V 2000r - Moja Funia
Koloego zieloo007 mógł byś się pochwalić gdzie można tą farbe VHT kupić??
mahony2008

Na alledrogo wpisz w wyszukiwarkę "VHT" i można kupować.
156 3.0 V6

jest kilka niedrogich detali, jak rygle drzwi, nakrętki na wentyle, wymiana kierunkowskazów na czarne, albo bezbarwne (w/g mnie obowiązkowa, bo te pomarańczowe to jakoś w ogóle nie pasują...) czy też przeróbka grilla za pomocą chromowanych listew. Kolejna rzecz to reflektory GTA look, ale to wymaga już więcej pracy i dokładności... Niestety w przypadku Alfy łatwiej zepsuć jej wizerunek niż poprawić.
Pozdrawiam.
- Rafał
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki