Dzięki bardzo.. Przód polakierowany, tylko ja mam tam spryskiwacze, które chcę obowiązkowo przenieść, no oczywiscie halogeny także.. Sprawiło to jednak, że nie wyrobiliśmy się dzisiaj z zamontowaniem przodu.. Mam nadzieję, że jutro będzie gotowy także pród..![]()
pozdrawiam, Mariusz / AutoDS Team Poland
Alfa 147 1,9 JTD GTA-look, Alfa 159 SW 2,4 JTDm
czekam na fotki przodu![]()
brawo
wygląda bardzo fajnie,ile trzeba bedzie dać za zderzaki?
POzdrawiam KULI

No, no. Wygląda zdecydowanie lepiej niż się spodziewałem. Pasuje jak ulał. Będzie wersja do sedana?
Czekamy na sesję z całością.
Pozdrawiam.
- Rafał
W krajowych klubach sprzedajemy chłopakom z rabatem w okolicach 30%, czyli cena byłaby w granicach 900zł.. choc chętnie do jakiegoś ładnego sedana dam lepszą cenę w zamian za dobre fotki..
---------- Post dodany o godzinie 23:32 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 23:31 ----------
Juz jest.. były robione równolegle..![]()
mi się podoba![]()
"Nieważne, czym jeździcie obecnie, i tak stracicie dla Alf głowę. Ja straciłem" - "Nie zatrzymasz mnie" Jeremy Clarkson
ten dyfuzor, to pokryty jest tą folią karbonową?
"17 Novitec 4x98 sprzedam!!! + opony
Dokładnie.. użyliśmy vinylu firmy 3M.
---------- Post dodany o godzinie 15:22 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 14:35 ----------
..tak poglądowo, później wrzucę galerię
![]()
Dawaj więcej!![]()
Osłony pod silnik AR 147/156/GT/GTA/Crosswagon
http://www.forum.alfaholicy.org/czes...tml#post814896

Świetnie wygląda, ale czy halogeny są ustawione jednakowo? Wygląda jakby prawy świecił w podłogęDziwne mam wrażenie, ale dolna część zderzaka przypomina nieco MiTo.
No i fakt - to o czym pisałeś wcześniej, gleba by się koniecznie przydała, a może nawet jakieś tuleje dystansowe.
Naprawdę kawał świetnej roboty.
Pozdrawiam.
- Rafał
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki