Moim skromnym zdaniem ten zderzaczek jest całkiem przyzwoity sam się nad takim zastanawiałem ale alternatywą jest zderzaczek z GTA i chyba wybiorę własnie GTa![]()
Pierwsza fotka z przymiarki.. tam jeszcze dojdą otworki między łopatkami dyfuzora, ale ogólnie zarys wygląda jak na załączonym obrazku.. Dyfuzor będzie raczej polakierowany na czarno, choć decyzję podejmę jak odbiore z lakierni części..
Jak Wam się podoba ?
![]()
Ostatnio edytowane przez Mariusz AutoDS ; 10-03-2010 o 15:47
pozdrawiam, Mariusz / AutoDS Team Poland
Alfa 147 1,9 JTD GTA-look, Alfa 159 SW 2,4 JTDm
Moim skromnym zdaniem ten zderzaczek jest całkiem przyzwoity sam się nad takim zastanawiałem ale alternatywą jest zderzaczek z GTA i chyba wybiorę własnie GTa![]()
prezes jakbys jeszcze rzucil choc nawet wirtualnie jakims lakierem wyglądałoby na pewno ciekawiej, a tak na pierwszy rzut oka moze troszke razi, pozdrawiam
Jakim cudem? :> czyż to przypadkiem nie Mariusz jest autorem tego 'prototypu'?![]()
On jest demontowalny, poprostu tę dolną część się odkręca.. póki co mamy dwa dyfuzory do wyboru.. z czasem pewnie powstaną nowe koncepcje.. Wszelkie sugestie mile widziane..
---------- Post dodany o godzinie 17:55 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 17:53 ----------
W przyszłym tygodniu cały bodykit będzie już polakierowany i zamontowany, więc nie ma co chyba kombinować.. Zrobie sobie dwa dyfuzory, jeden w kolorze nadwozia, drugi czarny....a potem jakąś porządną sesję na 18"
![]()
pozdrawiam, Mariusz / AutoDS Team Poland
Alfa 147 1,9 JTD GTA-look, Alfa 159 SW 2,4 JTDm
dla mnie to wiocha taki zderzak...zajeżdża calibrą
Pozdrawiam!
Obecnie AR 156 SW 2.4 JTD
Kiedyś AR 156 1.6 TS
Kiedyś AR 145 1.6 Bx
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki