Napiszcie co sądzicie o kierunkach bocznych typu clear dedykowane do AR 156.
Standardowe są pomarańczowe, ciekawe czy te clear dobrze by się prezentowały na srebrnym lakierze. Jestem ciekaw Waszych opini na ten temat: czy to według was pasuje czy szpeci ?
Marcin, to Twoja była :?:Napisał marcins737
Nie kupuj przypadkiem nie oryginalnych, ja kupilem i po miesiącu sciągałem bo zalewały się wodą, tandeta straszna. A wyglądają ładnie białe.
Super, dzięki za radę. Ile to się można dowiedzieć mądrych rzeczy od doświadczonych kolegów 8)Napisał Paweł156
Właśnie się miałem o to pytaćNapisał marcins737
To po co sprzedales? :wink:Napisał marcins737
Ladna skorke miales inside..!
BTW: tez sie przymierzam do bialych kierunkow.. Do czarnego auta pasuja jak do malo ktorego!
Ale przy srebrnym kolorze też chyba będzię lepiej, strasznie razi ten pomarańczowy kolor standardowych kierunków. To chyba jedyna rzecz w tym aucie którą można poprawić (upiększyć)Napisał Siekier

Ja od razu po kupnie swojej 156 zmienilam kierunkowskazy na biale. Nie ma jak to biale i do srebrnego auta beda rowniez ladnie wygladaly, zdecydowanie ladniej jak clear :wink:
Byla - Alfa Romeo 156 2,5 V6
Jest - BMW 530d E61 M-Paket & Yamaha FZ1
załóż zwykłe białe, właśnie jestem po takim zabiegu i tez mam srebrna alfe. Wyglada od razu lepiej
Alfa Romeo 156 Sportwagon
1.9 JTD 110KM 2001r.
No pewnie! Jak tylko sa fundusze to nie ma sie co zastanawiac!Napisał cielas
Co do felg wlasnie sie zastanawiam nad pewnym dylematem:Napisał marcins737
Aktualnie mam dosc przytyrane (poprzedni wlsciciel i krawezniki) oryginalne 15" i poniewaz malymi krokami zbliza sie zima zastanawiam sie czy:
A: kupic nowe alufelgi AR na lato (drugi dylemat 16" czy 17"??) a stare alusy zostawic na zimowki?
B: Odrestaurowac te felgi co mam a na zime kupic stalowe?
Jak myslicie?
Ogolnie to jezdzicie zima na alu czy na stalowkach?
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki