Witam kolegów, co sądzicie o takim grillu
Myśle że nieźle wyglądałby taki wielki Biscione na czarnym samochodzie w połączeniu z czarnymi lampami GTA, przód nabrałby charakteru. Widziałem go gdzieś kiedyś na jakimś filmiku na czarnej alfie i wyglądał rewelacyjnie. Oczywiście alfa z tego zdjęcia raczej mi się nie podoba, ale nad tym grillem to bym się zastanowił.
Niestety nie znalazłem lepszego zdjęcia tego grilla, jak ktoś ma lepsze fotki tego elementu ewentualnie wie gdzie go kupić to niech podrzuci linka.
Komentarz dodany przez: robak#21
Proszę o podawanie prefixu przed tematem
Ostatnio edytowane przez robak#21 ; 29-03-2010 o 10:00
Mi się nie podoba - co za dużo, to nie zdrowo![]()
Zagłosuj na mnie w "Stypendium z wyboru" i pomóż mi w unikatowym swapie!
Z Alfą jak z kobietą... Żyć trudno, a zabić szkoda
Alfa Romeo 145 (jeszcze) 1.4 TS 16V 2000r - Moja Funia

Mnie też się nie podoba taka wizja.
Jedyne co fajne w tej Alfie to felgi.
Pozdrawiam.
- Rafał

Przecież wyraźnie napisałem, że nie podoba mi się taka wizja, a jedyne co w tej Alfie fajne to felgi. Gdyby i wąż był fajny to bym napisał, że ma fajne felgi i biscione.
Szczerze mówiąc to kiepski przykład dałeś by powiedzieć coś więcej. Wiem, że pewnie więcej zdjęć nie znalazłeś (być może wąż to samoróbka). Ta 147 jest zbyt udziwniona, jeśli jednak będzie to Alfa ze smakiem zrobiona, to pewnie i ten wąż będzie się fajnie komponował, ale żeby mieć pewność trzeba by to na żywo obejrzeć...
Pozdrawiam.
- Rafał
mi również ten grill nie siada .. ale za to felgi bardzo fajne![]()
Today we are living our future memories..
a wiecie gdzie można ten grill nabyć?
"Nieważne, czym jeździcie obecnie, i tak stracicie dla Alf głowę. Ja straciłem" - "Nie zatrzymasz mnie" Jeremy Clarkson
a mnie sie podoba i to bardo![]()
Było AR 145 Boxer 1,6---> Blu Inca AR 147 JTD 1,9 115KM +
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki