Mnie sie nie podoba to poszerzenie w tylnej partii nadwozia, zostawilbym seryjne blotniki. Reszta wyglada calkiem ciekawie, szczegolnie przedni zderzak.
Witam
Brakowało miejsca gdzie można by wrzucać fotki alf zmodyfikowanych wizualnie przez pakiety ospoilerowanie, body itd.
Na pierwszy ogień chciałem podzielić się z Wami paroma fotkami 156 z body Autodelty, który dla mnie wygląda świetnie i idealnie podkreśla charakter 156-tki. Jeżeli ktoś dysponuje jakimiś ciekawymi fotkami tego body to zapraszam do pokazania.
Srebrna:
2 czarne:
![]()
Mnie sie nie podoba to poszerzenie w tylnej partii nadwozia, zostawilbym seryjne blotniki. Reszta wyglada calkiem ciekawie, szczegolnie przedni zderzak.
..to zbieraj odrazu na dwie sztuki Alf 156 FL, zamiast drugiej kupisz ospoilerowanie![]()
pozdrawiam, Mariusz / AutoDS Team Poland
Alfa 147 1,9 JTD GTA-look, Alfa 159 SW 2,4 JTDm
aż tyle to kosztuje?
tu masz sklep autodelty
http://www.autodeltashop.com/index.php?cPath=23_66
gdzie kucharek szesc tam jest co poklepac| jeszcze tu wroce | jezdze alfa bo mnie stac;P
Sama ta malutka pokrywka na wlew paliwa kosztuje ok. 650zł.. hmm..
Całość ok. 3000 funtów + wysyłka + montaż + lakierowanie.. wyjdzie niecałe 20kzł zapewne..
..a na powyższych fotkach obie Alfy są sprzed FL.. czyli jeszcze doszła maska, lampy, pas przedni, atrapa..
Ostatnio edytowane przez Mariusz AutoDS ; 28-04-2010 o 22:53
pozdrawiam, Mariusz / AutoDS Team Poland
Alfa 147 1,9 JTD GTA-look, Alfa 159 SW 2,4 JTDm
Mariusz AutoDS apropo body, myślałeś kiedyś o zrobieniu odlewów elementów do 155? Mówię o serii
wygląda świetnie ale niwiem czy dobrze myśle przód jest po FL ale tył (lampy i klapa) przed FL? mam racje?
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki