Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Styling - Body Kit - Tuning optyczny
-
Użytkownik
Rowerzysta
[156] soczewka gdzie???
przyjaciele słyszał ktos albo moze wiecie gdzie by mi wrzuclili soczewke w przednie lampy w 156 wiem ze idzie to zrobic samemu ale wolał bym sie nie uczyc na swoich lapmpach
no chyba ze ktos w was posiada juz w tym temacie doswiadczenie i mogł by mi pomoc???
Komentarz dodany przez: robak#21
Proszę o podawanie prefixu przed tematem
Ostatnio edytowane przez robak#21 ; 07-05-2010 o 15:26
-
06-05-2010 18:54 # ADS
Akwizytorka
-
Użytkownik
Alfa i Omega

Napisał
Raf2pp
przyjaciele słyszał ktos albo moze wiecie gdzie by mi wrzuclili soczewke w przednie lampy w
156 wiem ze idzie to zrobic samemu ale wolał bym sie nie uczyc na swoich lapmpach

no chyba ze ktos w was posiada juz w tym temacie doswiadczenie i mogł by mi pomoc???
Witam i zapraszam do tego i tego tematu. Sam posiadam przerobione światła na soczewkę xenon i jestem w 100% zadowolony. Światła jest nieporównywalnie więcej niż oryginalnie.
Ostatnio edytowane przez Matti ; 06-05-2010 o 21:51
Cześć, mam na imię Mateusz i jestem Alfaholikiem
-
-
-
Użytkownik
Alfa i Omega
-
-
Użytkownik
Alfa i Omega

Napisał
Rado
Odkopuje stary temat i proszę o pomoc w przerobieniu lamp na soczewkę lub podpowiedzi kto mógłby mi to wykonać byłbym bardzo wdzięczny
Kiedyś andro34 przerabiał lampy, nie wiem jak teraz, napisz do niego. Ja sam przerabiałem lampy, a andro34 bardzo mi pomógł. Teraz u mnie trwają pracę nad nowymi lampami z lepszymi soczewkami.
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Tagi dla tego tematu
Tagi użytkowników
Uprawnienia