ja mam hidy w gtv i 146 do tego ledy białe zimne w postojówkach, nie mam spryskiwaczy ani samopoziomowania latam już tak przeszło 2 lata i odpukać nikt ie nie przyczepiłmyślałem o montażu sprysków ale nie ma na to czasu do tego w gtv mam litrowy zbiornik na płyn i jest on w bagażniku
co do samopoziomowania to słyszałem już pierdylion rożnych historyjek najbardziej podobała mi się ta w której użytkownik pojazdu poproszony o pokazanie samopoziomowania wsiadł do auta i pokrecił pokrętłem do ustawiania wysokości w górę i w dół po czym powiedział do Pana Policjanta widzi Pan jest samomopoziomowanie
![]()

Ostatnio edytowane przez _cichyy_ ; 16-01-2012 o 19:10
Były :Alfa 146 2.0 Ti , 3xAlfa 156/156SW 1.9 JTD
ostatnia: Alfa 156 SW 04' 1.9 JTD 16V, ???KM & ???Nm by Novitec , BMW 530dA , Audi A6 2.7 Biturbo
Teraz : Audi A6 3.0 quattro
ważne żeby była soczewka
a jak powie że jakieś dziwne to światło to mówisz że to żarówki osram xenon efekt
![]()
Majster_85

Ci ludzie jeżdżą jak szaleni! Ledwo ich wyprzedzam!
Uzależnienia można leczyć... Ale po co, kiedy są przyjemne?
// Sprzedam Polo 1.4 2000r. - info na PW //

ojciec w a4 ma org xenony i czujnik poziomowanie ma na przednim wahaczu wiem bo sam zmieniałem jego mocowanie
a co do mojej Alfuni to jakoś pod koniec marca bede zakładal Hidy bo w sumie po dłuższych rozmyślaniach zdecydowałem że mam soczewke i to xenona moge se wsadzić myślę że nie bede miał problemów z tym ale wolę sie upewnić jeżeli ktoś coś wie na tem temat to niech napisze
oczywiście tu bo tu prowadzimy dyskusję;p;p
Ja przerabiałem temat wiele razy i jestem zdania,że jak jest już soczewka ,to tylko xenon. Żadna żarówka nie da takiego światła jak xenony. Reklamacje są uwzględniane,więc w razie czego zawsze dostaję nowe żarniki , lub przetwornice.
www.centrumaudio.plPisząc, lub dzwoniąc-mówić,że z forum Alfy-rabat murowany
Przerabianie lamp na soczewkowe- szczegóły na PW

No dobra, ksenon ksenon ksenon, ale może jak ktoś ma założone to mógłby wysłać zdjęcia jak to wygląda, jestem zdecydowany na zakup ale nie mogę się zdecydować na barwę. Chciałem 5kK, poźniej 4,3kK, a teraz się zastanawiam nad 6kK. Może ktoś pomoże?![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki