rurkowe białe ledy. ja mam potrójne, ale widze że już nawet 9xLED są. jest chyba tylko jeden rodzaj. ja wrzucałem z przodu, z tyłu, i do bagażnika nawet![]()
hm...ledy ładnie by wygladały...jakich mam szukac? jaki jest typ zarówki i jej wartosci? mówicie o tch punktowych tak? czy tej głównej? teraz nie srawdze bo jeszcze nie mam mojej alfetki
---------- Post dodany o godzinie 11:48 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 11:47 ----------
a testował ktos w tych soczewkach xenony? słyszałem ze dobrze by sie spisywały....
rurkowe białe ledy. ja mam potrójne, ale widze że już nawet 9xLED są. jest chyba tylko jeden rodzaj. ja wrzucałem z przodu, z tyłu, i do bagażnika nawet![]()
SPRZEDAM MOJĄ 155 lub zamienię...
niebieski tzn zimny biały przechodzi w odcień niebieskiego fajny widok polecam sam takie mam jak brbryt napisał 9xLED
a nie jest w aucie za ciemno? bo jednak to nie jest ładna biel...zeby np cos poszukac czy cos...
i jeszcze jedno...w bagazniku przy lampce powinna byc jakas ramka w koło? bo troche podsufitka sie opusciła, trszke mi sie to nie podoba.....
Ostatnio edytowane przez NERO2287 ; 11-07-2010 o 15:53
mniej wiecej cos takiego
![]()
była 155 2.0TS - nadal na forum
była 146 1.4TS - pojechała w świat
wiem wiem jak to wygladfa, juz przeszukałem troszke takich, rozchodzi mi sie jeszcze nad dobraniem dobrego koloru do belli...pod jasny welur...chyba ze moze jakas czerwien by była...mozna by zrobic bagaznik i tył na inny i przód na inny,... doradzcie...
białe będą najlepsze moim zdaniem. Jakiś inny kolor będzie kiczowo wyglądał
była 155 2.0TS - nadal na forum
była 146 1.4TS - pojechała w świat
wg mnie tez własnie białe do jasnego weluru beda ładie stylowo wygladac...do tego drewno w srodku...a na niebiesko lub czerwono mozna agaznik...ładnie bedzie chyba wygladac przy skrzynce i wzmacniaczach...co wy na to?
chyba zeby np zrobic przód na biało a tył na niebiesko...plus bagaznik na niebiesko...bedzie to miało rece i nogi?
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki