po mojemu tylko takie jak fabr.
Czarne wyglądają też zacnie, choc pewnie nie do każdego koloru nadwozia..
![]()
pozdrawiam, Mariusz / AutoDS Team Poland
Alfa 147 1,9 JTD GTA-look, Alfa 159 SW 2,4 JTDm
Kolor auta mam dokładnie taki jak ty mariusz, wiec chyba rzeczywiśćie zostane przy fabrycznym kolorze , a co do czarnych to rzeczywiście są świetne do tego rosso

A co byście powiedzieli o czarnych telefonach do czarnego SW?
Ja bym pomalował na srebrno w tym przypadku. Ewentualnie pokusiłbym się na dobranie koloru do lakieru. W poprzednim aucie miałem tak pomalowane felgi i efekt był zacny
moim zdaniem za czarnom jak masz jeszcze przyciemnione szyby (a pewnie przynajmniej o 30% z przodu są przyciemnione) to już w ogóle według mnie za ciemno by było. Tak jak u kolegi- ja polecam srebrne lub grafitowe
Że się tak wtrącę... Wczoraj zobaczyłem na aucie forumowicza telefony w tak przezayebystym kolorze, że szczena mi opadała...
Według mnie kolor lepszy od czarnego, czerwonego, białego a nawet tęczowego... totalny odlot jak dla mnie
Marcin - AR 156 2,0 TS

Witam
Na zimę, do swojej GT zakładam 16" telediale. Samochód mam w kolorze grigio lipari, a felgi pomalowałem na czarny półmat. Czy będą pasowały.. nie wiem. Nie chciałem stalówek czy jakiś aluminiowych marketówek z norauto.
W załączniku poglądowe zdjęcia samych felg. Podobał mi się też kolor po samym piaskowaniu.
Tu jest kilka GTV na Teledialach w różnich kolorach:
http://www.cgtrading.co.uk/page.asp?...Vs+%26+Spiders
pozdrawiam
Łukasz
Ostatnio edytowane przez Luqas ; 09-11-2011 o 02:07
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki