Tak jak pisałem wcześniej. Gdyby załozyć lampy i zderzak z GT do 147 mocowania będą pasować lecz trzeba przerobić końcówki zderzaka żeby się zgrały z węższymi błotnikami które sa w 147. Myślę że na masce trzeba by było wymienić tylko plastik z logiem nad scudettem i powinno zagrać (nie trzeba wymieniać całej maski ) lecz tego w 100 % nie jestem pewien. Samochód optycznie nie powinien sie obnizyc a jesli tak to w niewielkim stopniu. GTA jest niskie ze wzgledu na swoje zawieszenie nie dlatego że ma inny zderzak.Mój diesel po założeniu gratów z GTA nic się nie obnizył dopiero sprężyny zrobiły swoje. Co do progów to juz kwestia gustu i odpowiedniego dopasowania,większość nakładek progowych wyglada właśnie badziewnie.
147 1,9 JTD NADWOZIE GTA!!!!
147 GTA 3.2 Q2
...home made czy nie home made ..fabryczny zderzak gt wygląda zdecydowanie gorzej![]()
p.s. ..większość tu obecnych jest "home made" więc proszę nie używać tego zwrotu w znaczeniu pejoratywnym![]()
pozdrawiam, Mariusz / AutoDS Team Poland
Alfa 147 1,9 JTD GTA-look, Alfa 159 SW 2,4 JTDm

Nono.. całkiem fajny patent, tylko cena za zderzak z laminatu na poziomie 2300zł + wysyłka z NL to troszkę przesada.. szczególnie przy marnej jakości produktów Helveti.. Mam od nich GTA-look do 156.. naprawdę kiepsko wykonany..
Jakby ktoś coś sobie upatrzył w Carbelli.. to trochę z nimi współpracuję..![]()
Ostatnio edytowane przez Mariusz AutoDS ; 30-10-2011 o 00:37
pozdrawiam, Mariusz / AutoDS Team Poland
Alfa 147 1,9 JTD GTA-look, Alfa 159 SW 2,4 JTDm

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki