Witam mam zamiar kupic te pokrowce http://allegro.pl/show_item.php?item=1296869465 ale nie jestem pewien czy beda w miare przylegac do foteli (poniewaz fotel alfy nie jest jednolicie prosty tylko ma po bokach "skrzydelka") Nigdy nie kupowalem pokrowcow wiec nie mam zadnego doswiadczenia w tym Prosze o podopowiedzi
Mam podobne fotele jak te http://allegro.pl/alfa-romeo-156-fot...0.html#gallery
(no możne troszkę ładniejsze)
Ostatnio edytowane przez Dr.House ; 07-11-2010 o 20:53
,,Świetna diagnoza, ale chybiona"
Dr Gregory House
Takie paskudztwo chcesz założyc ? Dlaczego w ogóle szukasz pokrowców? Zniszczone fotele masz ?
To pokaz mi ladniejsze pokrowce od tych . A pozatym moje fotele nie sa zniszczone ale zawsze wyglad mozna poprawic pokrowcami ;]
,,Świetna diagnoza, ale chybiona"
Dr Gregory House
Niestety Ci takowych nie pokażę bo nie jestem w temacie . Wg mnie jakiekolwiek pokrowce psują całośc. Dołóż trochę i kup skórę![]()

Pokrowce to dupa, na przelomie czerwca/sierpnia pracowalem na budowie i kupiłem sobie pokrowce typu "SKÓRA" a kupiłem tylko po to żeby nie pobrudzidź tapicerki. Moge powiedzieć Ci tyle że di siedzeń dolegają, ale no co tu mowic dupa, jak masz ladne fotele to nie zakladaj. Zrobisz wedlug siebie.
Poprawić wygląd foteli do AR pokrowcami... Tekst dnia!
Tym bardziej, że te z aukcji to typowa "wieś tańczy i śpiewa" a do tego, jak popatrzeć na listę auto do których mają rzekomo pasować to już wiadomo z czym mamy do czynienia.
Nie ma zbyt szybkich aut.... są zbyt wolni kierowcy.

progi z plasteliny
teraz pokrowce
...
nie kombinuj więcej
zostaw jak jest -------- bo jest dobrze

Nie rób tego prosze Cie. One mają tyle wspólnego ze skórą co parówki z mięsem. Wygladają paskudnie, widziałem na żywo.
Bo samochód to nie wszystko
Dołączam się do tej prośby. Chyba chcesz skrzywdzić swoją alfę i szukasz najwymyślniejszego sposobu. Jeśli tapicerka byłaby nawet w kiepskim stanie to pewnie i tak lepiej wygląda niż to coś z aukcji.
I to jeszcze takimi pokrowcami....
P.S. Tak się zastanawiam czy za chwilę nie wpadniesz na to by zamontować taki zderzak....
![]()

Myślałem, że chcesz uchronić fotele przed zniszczeniem bo np. codziennie dojeżdżasz do warsztatu samochodowego gdzie pracujesz jako mechanik, albo w gumofilcach do lasu na zrywkę drzewa, ale jak doczytałem, że chcesz w ten sposób poprawić wygląd, to się załamałem...
Pozdrawiam.
- Rafał
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki