Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Styling - Body Kit - Tuning optyczny
-
Użytkownik
Rowerzysta
[147]Lampki przednie na styl TI,nie firmy Depo
Witam,znalazłem jedną ofertę przednich lamp z czarnymi środkami innej firmy niż depo. Jak pewnie większość z was wie,lampy wyżej wymienionej marki owiane są zła sławą. Moje pytanie brzmi,co sądzicie o tych? miał ktoś kiedyś do czynienia z tą firmą? Jak myślicie,warto zainwestować?
pozdrawiam
Tomasz
p.s. link do aukcji http://www.tuningkami.pl/product_inf...products_id=48
było Uno 1.2 16v 86KM 99r

jest Alfa 147 1.9 16v 140KM 03r

-
28-11-2010 17:07 # ADS
Akwizytorka
-
Użytkownik
Embrion
-
ja mam DEPO. W jednym z tutejszych tematów pisałem juz na ich temat. Obecnie nie mam powodów do narzekania. Lampy świecą daleko, szeroko, nie oślepiają. Problemem w tych lampach jest to, że one są niestarannie złożone. Zębatki do regulacji nie przylegają do siebie, co może powodować problemy z regulacją. Do tego lubią parować. Ja przed montażem, rozebrałem je, poskładałem wszystko swoimi rękami na nowo, porządnie skleiłem szybkę do plastiku (fabrycznie przeczepiana jest punktowo na jakiś klej przez co paruje wnętrze klosza) i działa dobrze
Z regulacja też nie widze problemu.
Te lampy z aukcji to są chyba właśnie DEPO, czy się mylę?
-
A i ja mam DEPO i nie narzekam, lampki fajne, ale jakoś strasznie drogawe... Nie tańsze były by DEPO?, bo te to jakaś inna firma
-
Użytkownik
Romeo
a nie lepiej serie zrobić na takie w 20zł sie zamkniesz a efekt super i tak musisz zdjąc zderzak by wymienic lampy

147 -> Gtv -> 156SW -> 147 -> 156 z alf narazie tyle..
-

Napisał
marshall
a nie lepiej serie zrobić na takie w 20zł sie zamkniesz a efekt super i tak musisz zdjąc zderzak by wymienic lampy
20 zł mało będzie
silikon - 10zł
spray - 13zł
pasta do polerki - jeżeli klosze już nie pierwszej świeżości - 8zł
papier wodny - też do kloszy - 3zł
tak czy inaczej sporo mniej niż 482zł
-
Trochę drogie te zamienniki i wyglądaja mi na DEPO bo w opisie nie pisze jakiej firmy ten zamiennik. Poszukaj na allegro oryginałow, ja za 500zł kupiłem czarne oryginały GTA.
-

Napisał
sickboy
Trochę drogie te zamienniki i wyglądaja mi na DEPO bo w opisie nie pisze jakiej
firmy ten zamiennik. Poszukaj na allegro oryginałow, ja za 500zł kupiłem czarne oryginały
GTA.
to strasznie tanio Cię to wyniosło. 500 zł, normalnie okazja! Z soczewką czy bez?
-
Użytkownik
Rowerzysta

Napisał
areyoufine
ja mam DEPO. W jednym z tutejszych tematów pisałem juz na ich temat. Obecnie nie mam powodów do narzekania. Lampy świecą daleko, szeroko, nie oślepiają. Problemem w tych lampach jest to, że one są niestarannie złożone. Zębatki do regulacji nie przylegają do siebie, co może powodować problemy z regulacją. Do tego lubią parować. Ja przed montażem, rozebrałem je, poskładałem wszystko swoimi rękami na nowo, porządnie skleiłem szybkę do plastiku (fabrycznie przeczepiana jest punktowo na jakiś klej przez co paruje wnętrze klosza) i działa dobrze

Z regulacja też nie widze problemu.
Te lampy z aukcji to są chyba właśnie DEPO, czy się mylę?
tutaj piszą,że to firmy Dectane
http://www.okazje.info.pl/okazja/mot...7-swar01b.html
ktoś kojarzy?
było Uno 1.2 16v 86KM 99r

jest Alfa 147 1.9 16v 140KM 03r

-

Napisał
james89
Nie siędzę tak w temacie lamp i nigdy nie słyszałem o firmie Dectane.
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)