Witam. Rozbiłem trochę swoją Belle i zastanawiam się nad naprawą i wpadłem na pomysł zmiany wyglądu swego auta.Chce zrobić dwu kolorową alfę podstawą jest srebrny metalik i zastanawiam się nad zmianę koloru maski, dachu i klapy bagażnika na inny kolor. Zastanawiam się nad czarnym lub czerwonym. Co o tym myślicie ? Jak to będzie wyglądać ? czy zmienić tylko kolor tych rzeczy czy podzielić auto na pół ?
Ostatnio edytowane przez Roni1988 ; 04-12-2010 o 10:28

Witam. Rozbiłem trochę swoją Belle i zastanawiam się nad naprawą i wpadłem na pomysł zmiany wyglądu swego auta.Chce zrobić dwu kolorową alfę podstawą jest srebrny metalik i zastanawiam się nad zmianę koloru maski, dachu i klapy bagażnika na inny kolor. Zastanawiam się nad czarnym lub czerwonym. Co o tym myślicie ? Jak to będzie wyglądać ? czy zmienić tylko kolor tych rzeczy czy podzielić auto na pół ?
Chcesz zrobić bicolore tak jak w Thesisie?
KLIK
Alfa Romeo 147 1.9 8V JTD
Alfa Romeo 166 3.0 V6
Lancia Delta 1.8 8V
Wcześniej:
Alfa Romeo 156 SW 1.8 16V M1.5.5
Alfa Romeo 164 2.5 TD VM
Alfa Romeo 146 1.6 Boxer
Lancia Dedra Kombi 1996 1,6 MPI
Alfa Romeo 155 2.5 V6
Alfa Romeo 33 1.7 Boxer

chce tak zrobić
Ciężko to sobie wyobrazić. Najlepiej na początek zrobić jakąś wizualizacje w photoshopie
Alfa Romeo 147 1.9 8V JTD
Alfa Romeo 166 3.0 V6
Lancia Delta 1.8 8V
Wcześniej:
Alfa Romeo 156 SW 1.8 16V M1.5.5
Alfa Romeo 164 2.5 TD VM
Alfa Romeo 146 1.6 Boxer
Lancia Dedra Kombi 1996 1,6 MPI
Alfa Romeo 155 2.5 V6
Alfa Romeo 33 1.7 Boxer

w tym problem że nie umiem tego zrobić.

Zawsze kiedy piszesz głupie posty Bóg psuje czyjąś Alfę.
Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej jest to wieko od trumny.
STOP! Ciotom drogowym STOP! http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...e_moja_gt.html
najlepiej zrobisz jak już zakończysz przygode z alfą i kupisz sobie golfa albo civica

Auta i tak nie sprzedam bo nie mam zamiaru. Kolor mi się już po prostu znudził albo zrobię tak jak w Thesisie albo całe przemaluję

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki