Witam wszystkich. Tak jak w temacie interesują mnie naklejki które są umieszczane na Mito w niektórych salonach. Chciałabym coś zmienić w swojej 156-stce i myśle że wyglądałoby to super. Poniżej dorzucam zdjęcie Mito z naklejką. Przeszukałam allegro ale nie ma ani śladu takich. Może ktoś coś słyszał ?
Rozum kieruje, serce wybiera
Alfistka thanked for this post
Dzięki, też udało mi się je znaleźć ale nie jestem pewna czy są do końca takie same, te na Mito wydają mi się szersze, a może to tylko złudzenie. Szukam czegoś co nie będzie wygladać kiczowato...
Na stronie jest jak to wygląda na AR 156. Moim zdaniem słabo.

Mnie pomysł naklejki chodzi po głowie od roku, ale myślałam o tylnym błotniku.
A ja chyba jednak odpuszczę naklejki alfy i zdecyduję się na oklejenie samochodu folią termozgrzewalną, nie całego co prawda, tylko niektórych elementów, jak zrobię to na pewno się pochwalę![]()
A których konkretnie?
Chodzi mi o poziome pasy wzdłuż boku samochodu, na całej długości, mniej więcej na wysokości klamek, jeszcze nie wiem czy bedą wąskie czy szerokie, do tego podobne z przodu na masce. Nad kolorem też się zastanawiam, na pewno nie chcę zmieniać mojego koloru samochodu (jasnozielony metalic). Znalazłam firmę która się tym zajmuje i chcę żeby wykonali dla mnie projekt, albo najlepiej kilka. Może będą mieli jakieś ciekawe pomysły. Chcę wyróżnić samochód z tłumu, ale raczej zależy mi na subtelnym efekcie, nie chce żeby moja bella zamieniła się w jakiegoś tuningowego potwora, bez urazy dla tych co lubią ostry tuning, to w końcu kwestia gustu. Jeśli ktoś ma jakieś pomysły to proszę o propozycje.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki