• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

A można ? :)

• Autor wątku Autor wątku BabyCute
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
B

BabyCute

Guest
Hejka.
Mam takie pytanko, przedni zderzak z AR 147 wraz z grillem będzie bez problemowo pasował do AR 156? Czy trzeba dokonywać jakiś modyfikacji?:rolleyes:

Przecież to całkiem inne zderzaki i części poboczne. Jeszcze nikt tutaj na taki pomysł nie wpadł. Różnice są na tyle duże, że nie ma to moim zdaniem sensu nie wspominając już o walorach estetycznych.

Wogole to ciezko mi sobie wyobrazic taki przeszczep na samochodzie ;)

Czemu ciężko wyobrazić? :) Moim skromnym zdaniem mogło by wyglądać całkiem fajnie :) AR 147 ma zaje... ( fajny ) grill ;)

Ale jestem ciekaw jakbyś skomponował ten gril z maska ..

O w mordeczke :) No masz w 100% racje :)
No ale proszę o łagodne potraktowanie mnie w końcu raptem tydzień temu zakochałem sie w AR 156 ;) Jeszcze mało wiem w temacie :)

Przekonamy sie jak kupię :D za 2 - 3 tyg rozpocznie się polowanie na jakiś okaz ;)
A co do kupna to już jestem przekonany że to będzie AR :)

BabyCute jeszcze nie kupiłeś a już chcesz modyfikować;] kup naciesz się i chyba później zmieniaj.

Hmm nie padło jeszcze hasło że mam zamiar coś zmieniać :D
Padło pytanie, szybka odpowiedź i już po sprawie, nie powiedziałem że chce coś zmieniać.

Ale fakt faktem body kit Cadamuro wymiata :D

Amortyzatory
Powrót