masz juz na aucie założone?
była 155 2.0TS - nadal na forum
była 146 1.4TS - pojechała w świat
Na aucie jeszcze nie zakładałem, robiłem to na próbę na starej lampie a na aucie będę miał to prawdopodobnie jutro złożone jesli będę miał czas się tym zając.
A świeci to naprawdę mocnoMyślę tez nad malowaniem całego klosza na czarno lub jesli da rade rozpuszczalnikiem to zmyję.
Ostatnio edytowane przez SopelAR155 ; 17-05-2011 o 10:00
Aktualizacja. Lampa już czarna rozpuszczalnik dał radeTylko ciekawe co policja na takie lampki?? Minusem jest to że nie ma długich świateł bo nie ma odblasku
![]()
Czemu pomalowałeś całą lampę ? Myślę, że dowód będzie zabrany ;] mogleś poświęcić trochę więcej czasu i okleić odbłyśnik przed malowaniem
Najpierw Cię ignorują. Potem śmieją się z Ciebie. Później z Tobą walczą. Później wygrywasz — Mahatma Gandhi

Nie malowałem tylko to zmyłem rozpuszczalnikiema całą bo lepiej wygląda. Jak pisałem nie ma tylko długich świateł
![]()

Mi się nie podoba, zajeżdża tanim, wiejskim tuningiem prosto z marketu a'la E36.
Ośmiozaworowy TS opakowany w najszybszy kolor
"Make a car more powerful and it goes faster accelerating in a straight line. Make it lighter and it goes faster everywhere.", Colin Chapman.
Zrobiłem to na próbę i zdecydowałem jednak że nie będę robił tego w Alfie.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki