Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16
Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Styling - Body Kit - Tuning optyczny
    Użytkownik Romeo Avatar alces1
    Mieszka w
    Żegocina
    Auto
    Alfa Romeo 159 JTDm
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    21 d 2 h 37 m

Domyślnie

Cytat Napisał Kosiar
    tylko że ja tam nic nie widze bo taki fajny dostęp do tego jest i robie na czuja :wink:
    No to faktycznie masz problem... Ja zakładałem HID przy malowaniu wkładów na czarno, więc reflektory miałem zdemontowane. Dlatego nawet przewody od palników są wypuszczone z reflektora w takim miejscu, że ich wcale nie widać (od spodu).

Cytat Napisał b.pawelek
    Alces ty to nie masz prawdziwej adrenaliny przy jeżdzie bo masz spryskiwacze z nimi połowa emocji odpada
    No cóż - instalowałem je jednocześnie z przeróbką reflektorów
    Chociaż do dzisiaj nie wiem, czy jest konieczność posiadania spryskiwaczy gdy jest ksenon (różne źródła różnie podają), w każdym bądź razie chciałem mieć święty spokój
    Pozdrawiam.
    - Rafał
    P.S. no, ale adrenaliny mi nie brakuje, w końcu jeżdżę Alfa Romeo, a to do czegoś zobowiązuje...

2. # ADS
    Akwizytorka
    Mieszka w
    Milano

Kosiar
    Gość

Domyślnie

ja tam jeżdże bez spryskiwaczy ale też o nich pomyśle

ViP Romeo
    Mieszka w
    WWL i wszystko jasne
    Czas spędzony na forum
    7 h 7 m

Domyślnie

spryski to ja moze założe jak uszkodze ten zderzak. To wtedy bym sobie pojechał np do szwagrów w Ciechanowie i wybrał już ze spryskami.
    Kiedys miałem firme która miała gotowe zestawy sprysków do instalacji ale sie chłopcy zwineli
    have no fear Turbo Twin Spark is here

Kosiar
    Gość

Domyślnie

a ja ostatnio malowałem auto i kazałem pomalować listwy w kolorze nadwozia i choleera nie wiem jak teraz z tymi spryskami zrobić

and1mati
    Gość

Domyślnie

Witam wszystkich widze ze kazdy z Was ma HIDy to wiecie która firma albo sprzedawca na allegro posiada godny polecenia towar moglibyscie dac mi jakies namiary jak nie tu to moze na priv??Pozdrawiam i z góry dzieki

Użytkownik Romeo Avatar 156X
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    tzw. "żuczek" Tomek&Justyna 156SW 1,9JTD 115/275 2004r. ... kiedyś onefiveseX
    Czas spędzony na forum
    12 d 38 m

Domyślnie

a jak wygląda montaż xenonów w 156 po FL czy tam tez jest problem z założeniem żarników itp. itd - oczywiście chodzi o lampy bez soczewek...

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Tagi użytkowników

brak tagów :(

Zakładki

Uprawnienia