Witam mam problem z doborem koloru do podswietlenia zegarów. Orginalny zielony nie wygląda zbyt "imponująco" i chciałbym go zmienić. Moja bella ma kolor bordowy i myślałem nad niebieskimi albo czerwonymi, co o tym myslicie ? Może wy macie jakies inne propozycje![]()
Tylko nie niebieskie... raz, że wali po oczach w nocy, dwa, że pasuje to co najwyżej do golfa 3. Polecam czerwony, taki jak fabrycznie w 147. Mało drażniący dla wzroku w nocy i dobrze zgrany z włoską bellą.

jednak pamietaj ze sama zmiana zarowek nie wystarczy poniewarz w niektorych miejscach (dokladnie nie pamietam gdzie)
sa biale zaroweczki i jest blat z zielonego plastiku ktory daje ten kolor wlasnie.
wiec moze nie byc to takie proste.
ja okolo 2 lata temu tez to robilem w 145 i zrezygnowalem ze zmiany koloru tylko dalem zielone ledy,
ale tez lipa bo ledy swieca punktowo i bylo oswietlone nierownomiernie
i po calej tej robocie zostalem przy zwyklym oswietleniu
przeciez nie jest takie zle![]()
ja wsadzilem niebieskei zarowki i jest megai wystarczy zmeinic same zarowki
i bedzie ok
No doskonale wiem ze zmana samych diod nie wystarczy ale myśle że jednak najlepiej będzie wyglądać czerwony i chyab przy tej opcji pozostanea wiecie moze dokladnie jakie oznaczensie mają diody które będą pasowac ? Na forum gdzieś czytałem, że W1,2W ale mogą być za słabe i ktoś dał W2,3W ? Co o tym myślicie ?
[146]Zmiana podświetlenia zegarów tu jest wszystko dokladnie opisane![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki