Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
i Ciebie to może czekać jak pojedziesz na przegląd,teraz stacje wykonujące przeglądy są bardzo wyczuloneJeson napisał:hehe jeszcze mnie niezlapali
ale jeden z naszych kolegow alfaholikow musial drapac szybki
raczej policja na taką bajkę by się nie nabrała bo producent nie może przyciemnić przednich szyb bardziej niż 30%alanwroc napisał:mozna mowic ze szyby orginalnie byly tak dymione a folia jest tylko antywlamaniowa zeby nam ktos radyjka nie ukradl ..
csscss napisał:W poprzednim samochodzie miałem przyciemnione szyby w przednich drzwiach i przez 3 lata, nie miałem żadnych problemów z przeglądami, a kontrole drogówki też nie raz mi się przytrafiały. Co prawda szyby nie były czarne jak smoła. Osobiście uważam że jeśli chodzi o estetyke to dobrze wygląda tylko wtedy gdy przyciemniony jest cały bok,
Kolega belfer27 zajmowal sie czyms takim w sposob profesjonalny. Nie wiem jednak czy to nadal aktualne. Zapytaj.Szukam firmy lub osoby która potrafi profesjonalnie ściemniać szyby ze śląska zna ktoś może taka osobę lub firmę????
a chodzi o przyciemnianie folia czy piecowe? jesli piecowe to okolice zielonej góry (operacja trwa ok 8h) jesli jestes zainteresowany to zapytach tu Technicolor - Strona Głowna, za folie moga sie panowie z drogowki czepiac oczywiscie mowa o przednich za tyl boczne i tył nic nie powiedza![]()
Belfer27 zgadza się ale nie do końca ponieważ:
"po zakończonym procesie przyciemniania każdy z naszych klientów otrzymuje CERTYFIKAT, pozwalający na poruszanie się pojazdem, bez obaw o utratę dowodu rejestracyjnego, a przyciemnione szyby zostają oznaczone numerem atestu. Certyfikat ISiC jest jak najbardziej ważny dla POLICJI!!!"
ta informacja jest zawatra na stronie firmy ktora przyciemnia szyby piecowo. Jesli chodzi o przyciemnianie folia niestety takiego certyfikatu nie otrzymamy