33" id="attachment39352" rel="Lightbox_708503" >
Witam
kupilem 166 rosso red i jak zapewne wiekszosc powie jest malinowa a nie czerwona,taki urok tego lakieru i stad opcja aby ja okleic.Moj pomysl to bialy z czarnym dachem ew.dojdzie jeszcze maska.Wszystko idzie w polysk ,nie chce matu ani carbon look.Teraz pytanie czy ma ktos biala alfe 166 abym mogl to chociaz zobaczyc ,jak wyglada biala 166.w Google znalazlem jedynie w bialym macie i nie przekonalo mnie to.Czy jest ktos kto moglby mi przerobic moja 166 w photoshopie?
Ktos juz mial do czynienia z ta folia ?
Ostatnio edytowane przez michu ; 16-11-2011 o 07:47
ALFA ROMEO 166 3.0 V6 24v LUSSO 2002r /mia Giulia/

A skąd mam wziąć zdjęcie Twojej AR, żeby je przerobić?
Znam gościa, który robi to porządnie i profesjonalnie, polecam. Za auto wielkości Insignii, jak dla mnie mówił,że wziąłby z materiałem oczywiście, mniej więcej 2 tyś zł, wydaje mi się dobrą ceną za tak duże auto. Oczywiście zależy od folii, ale nie podejrzewam,żebyś wymyślał jakieś nie wiadomo jakie cudaJak będziesz zainteresowany, to daj znać na PW
www.centrumaudio.plPisząc, lub dzwoniąc-mówić,że z forum Alfy-rabat murowany
Przerabianie lamp na soczewkowe- szczegóły na PW

Sry że tak długo, ale wczoraj mi się nie chciało z tym bawić
![]()
michu thanked for this post

Pfourul wielkie dzieki,jestes wielki .Wyglada super moim zdaniem i chyba sie zdecyduje na ten bialy.
Nie chcialbym nadwyrezac Twojej uprzejmosci lecz czy przerobilbys jeszcze jedno aby byla czarna maska ?
Jaka jest Twoja,innych opinia o tym zestawieniu ?
Pozdrawiam.
ALFA ROMEO 166 3.0 V6 24v LUSSO 2002r /mia Giulia/
Dach owszem,ale maska odpada jak dla mnie zalatywać bedzie wieś tuningiem a tak jeszcze jakieś ładne alu i wszystko zrobione ze smakiem![]()
Pfourul zrób te dokładki ZENDER'owe co ma na czarno, może ciekawie wyglądaćrazem z progami oczywiście
I jak byś miał ochotę to jeszcze w takim kolorze
http://i.pinger.pl/pgr136/f6c6f80900...pendent_12.JPG

Te dokładki mam już zrobione ;P, ale jeszcze muszę popracować nad tymwiec jutro do południa wrzucę nowe
Jedynie mogę powiedzieć, że z czarnymi dokładkami wygląda zajebiście![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki