Witajcie!
Kilka miesięcy temu pomachał do mnie koło żywca kolega z alfy 147 z oboma lusterkami oklejonymi włoską flagą.
Jeśli tu jesteś to się odezwij! Też takie chce!
A jeśli Cie tu nie ma to może ktoś wie gdzie coś takiego zrobić ?! Myślałem o zamówieniu flagi na folii ale obawiam się że efekt końcowy będzie zbytnio pozaginany :/
Pozdr!

Czyli drukuje na kwadracie flage i powinno fajnie wyjść ? Troche z folią mam doświaczenia, bo reklame na lokalu wyklejałem, ale nie wiedziałem że aż tak giętka może być![]()

socik0 czy jakoś tak - miał chyba obklejone lusterka
sam nad tym intensywnie myśle wiec czekam na rozwój sytuacji![]()
147 powodów do zadowolenia

Walnąć najpierw na biało, potem zakleić, walnąć czerwony i zielony, odkleić po minimalnym przeschnięciu i na całość bezbarwny.

W 147 lusterka mają fenomenalny kształt, dlatego taka naklejka, bądź malowanie prezentuje się nadzwyczaj świetnie.
W 159 lusterka nie są już takie filigranowe, żeby nie powiedzieć "pancerwagenowe", więc mimo, że bardzo mi się to podoba, to do 159 raczej tego nie zastosuję. A może ma ktoś zdjęcie jak to wygląda na lusterkach z modelu 159? Ewentualnie jakiś projekt w photoshop'ie?
Pozdrawiam.
- Rafał
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki