Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Wersja silnikowa nie ma znaczenia. Odezwę się jak będę miał obudowę na wzór. PzdrJa chętnie pomogę ale nie mam klasycznego 1.9 tylko 2.0 ale dobrze było by wiedzieć czy u mnie wejdzie
Miejsca będą tak długo, aż nie złożę zamówienia na części.
100, 94, 90.Czy powie mi ktoś jaki jest rozmiar ringów? czytałem temat ale chciałbym się upewnić czy jest to 100, 95, 90?
Gdyby koszt okazał się dla mnie zbyt duży myślę nad zamówieniem ringów z chin smd lub cob co przy obecnych cenach wyniesie ok 30-40 $ za smd lub 55-65$ za cob oczywiście bez elektroniki - po prostu podłączone pod postojówki.
Nazar - umów się z kimś kto ma moje ringi. W nocy. Nie wiem jakie LEDy Ty widziałeś, ale przy moich dowiesz się o co chodzi z oślepianiem i przemyślisz swój pomysł jazdy na w pełni rozświetlonych ringach po zmroku
Co do Chin. Masz firmę? Zamów dla mnie na "prezent" 300, może 360 ringów. Jeśli towar będzie miał wady - to sam się bawisz z Chińczykiem. Mnie interesuje tylko i wyłącznie w 100% sprawny towar. Pamiętaj, że w razie reklamacji odpowiadasz jak producent (boś importer spoza UE). Nie zapomnij wystawić mi FV. Dolicz sobie wszystkie ryzyka, skalkuluj i podaj cenę
Podziękował za szacun, pzdr![]()
Podpinam się do pytaniaJak sytuacja na dzień dzisiejszy z przygotowaniami?
Widać jakieś światełko w tunelu?
Pozdrawiam.
- Rafał