Szukaj:

Tag: odpala

Strona 1 z 20 1 2 3 4

Szukaj: Wyszukiwanie trwało 0.01 sekund; generowane 55 minut (y) temu.

  1. Kreci ale nie odpala 2.4 JTD

    Rozpoczęty przez sirpawel, 13-11-2009 14:23
    15 Strony
    1 2 3 ... 15
    • Odpowiedzi: 140
    • Odwiedzin: 51,679
    Ostatni post / autor: Wczoraj 22:05
    Wojtekxxx9  Idź do ostatniego postu

    Forum:
    166

  2. 1.9 jtd czasem nie odpala

    Rozpoczęty przez Kamil14717, 05-04-2019 20:14
    2 Strony
    1 2
    alfa 147 1.9 jtd, czasem, nie odpala a kręci, odpala
    • Odpowiedzi: 11
    • Odwiedzin: 867
    Ostatni post / autor: 16-04-2019 19:51
    motodoktor1  Idź do ostatniego postu

    Forum:
    147

  3. Po wymianie alternatora auto nie odpala

    Rozpoczęty przez Michal74, 12-04-2019 04:57
    alternatora, auto, odpala, wymianie
    • Odpowiedzi: 1
    • Odwiedzin: 318
    Ostatni post / autor: 12-04-2019 12:18
    jaboleq  Idź do ostatniego postu

    Forum:
    156

  4. Alfa 159 2007 1,8 mpi nie odpala na ciepłym

    Rozpoczęty przez biemw1, 08-04-2019 21:22
    2007, alfa, ciepłym, odpala
    • Odpowiedzi: 0
    • Odwiedzin: 303
    Ostatni post / autor: 08-04-2019 21:22
    biemw1  Idź do ostatniego postu
  5. [159] Alfa 159 2007 1,8 mpi nie odpala na ciepłym

    Rozpoczęty przez biemw1, 08-04-2019 21:21
    [159], 2007, alfa, ciepłym, odpala
    • Odpowiedzi: 0
    • Odwiedzin: 176
    Ostatni post / autor: 08-04-2019 21:21
    biemw1  Idź do ostatniego postu
  6. [159] Nie odpala

    Rozpoczęty przez corneli1, 25-03-2019 22:27
    [159], odpala
    • Odpowiedzi: 8
    • Odwiedzin: 626
    Ostatni post / autor: 26-03-2019 17:52
    Gzibo  Idź do ostatniego postu
  7. 1.9jtd 115km Błąd P0340 i P1320 nie odpala

    Rozpoczęty przez tswvola, 14-03-2019 17:54
    115km, błąd, odpala, p0340, p1320
    • Odpowiedzi: 5
    • Odwiedzin: 479
    Ostatni post / autor: 14-03-2019 19:56
    jaboleq  Idź do ostatniego postu

    Forum:
    147

  8. [159] Alfa nie odpala

    Rozpoczęty przez piotr9134, 08-03-2019 19:37
    [159], alfa, odpala
    • Odpowiedzi: 3
    • Odwiedzin: 460
    Ostatni post / autor: 08-03-2019 23:00
    Cubus00  Idź do ostatniego postu
    • Odpowiedzi: 0
    • Odwiedzin: 308
    Ostatni post / autor: 24-02-2019 19:10
    Awgy  Idź do ostatniego postu

    Forum:
    156

  9. [159] 159 1.8 MPI - nie odpala

    Rozpoczęty przez thrillco, 21-10-2018 11:52
    [159], odpala
    • Odpowiedzi: 4
    • Odwiedzin: 959
    Ostatni post / autor: 24-02-2019 17:13
    Iron9003  Idź do ostatniego postu
  10. 2.4 JTD 10V z zaskoczenia nie odpala (choć kręci)

    Rozpoczęty przez stachu541, 04-02-2019 08:18
    2 Strony
    1 2
    choć, kręci, odpala, zaskoczenia
    • Odpowiedzi: 10
    • Odwiedzin: 732
    Ostatni post / autor: 22-02-2019 18:57
    Witboy  Idź do ostatniego postu

    Forum:
    156

  11. 1.9 Jtd zgasł podczas jazdy i nie odpala

    Rozpoczęty przez rudi248, 06-02-2019 18:23
    jazdy, odpala, podczas, zgasł
    • Odpowiedzi: 8
    • Odwiedzin: 758
    Ostatni post / autor: 12-02-2019 22:56
    rudi248  Idź do ostatniego postu

    Forum:
    156

  12. Brak paliwa. Auto nie odpala.

    Rozpoczęty przez JakiOjciecTakiS, 06-02-2019 17:32
    alfa gt, auto, brak paliwa, odpala, paliwa
    • Odpowiedzi: 3
    • Odwiedzin: 650
    Ostatni post / autor: 10-02-2019 08:55
    JakiOjciecTakiS  Idź do ostatniego postu

    Forum:
    GT

  13. [Giulietta] Ciężko odpala

    Rozpoczęty przez AlfaLorenzo, 31-07-2018 21:27
    4 Strony
    1 2 3 ... 4
    [giulietta], ciężko, odpala
    • Odpowiedzi: 30
    • Odwiedzin: 3,138
    Ostatni post / autor: 02-02-2019 11:29
    mirekmiras  Idź do ostatniego postu
  14. Alfa nie odpala, pompa padnięta?

    Rozpoczęty przez jashooligans, 01-06-2014 17:44
    • Odpowiedzi: 4
    • Odwiedzin: 3,932
    Ostatni post / autor: 30-01-2019 13:19
    Skrobel  Idź do ostatniego postu

    Forum:
    147

  15. Alfa Romeo 156 1.9 JTD nie odpala

    Rozpoczęty przez alfownik, 21-01-2019 11:46
    alfa, odpala, romeo
    • Odpowiedzi: 2
    • Odwiedzin: 711
    Ostatni post / autor: 28-01-2019 21:51
    Dzibek23  Idź do ostatniego postu

    Forum:
    156

  16. [159] 2.4JTD bardzo ciężko odpala na mrozie

    Rozpoczęty przez lukash0, 29-01-2017 11:05
    11 Strony
    1 2 3 ... 11
    • Odpowiedzi: 109
    • Odwiedzin: 11,802
    Ostatni post / autor: 28-01-2019 15:59
    marcin87k  Idź do ostatniego postu
  17. Alfa nie odpala

    Rozpoczęty przez czursson, 03-01-2019 17:47
    alfa, odpala
    • Odpowiedzi: 3
    • Odwiedzin: 644
    Ostatni post / autor: 05-01-2019 19:38
    ArtoKucior  Idź do ostatniego postu

    Forum:
    166

  18. [159] Alfa nie odpala :/ klucz francuski na wyświetlaczu.

    Rozpoczęty przez Alfa156bb, 01-06-2013 15:04
    2 Strony
    1 2
    • Odpowiedzi: 16
    • Odwiedzin: 7,737
    Ostatni post / autor: 28-12-2018 21:01
    zloty35  Idź do ostatniego postu
  19. [159] Nie odpala...

    Rozpoczęty przez PLacid, 17-12-2018 20:53
    [159], nie odpala, odpala, problem z uruchomieniem
    • Odpowiedzi: 2
    • Odwiedzin: 742
    Ostatni post / autor: 17-12-2018 22:29
    dandiego  Idź do ostatniego postu
  20. [159] Cieżko pali na ciepłym silniku !!

    Rozpoczęty przez Glowcio24, 17-12-2018 15:53
    159jtdm, ciepłym, ciężko, odpala, silniku
    • Odpowiedzi: 0
    • Odwiedzin: 692
    Ostatni post / autor: 17-12-2018 15:53
    Glowcio24  Idź do ostatniego postu
  21. [159] check engine, silnik nie odpala, zapach paliwa

    Rozpoczęty przez Alfalover, 13-12-2018 09:50
    check, odpala, paliwa, silnik, zapach
    • Odpowiedzi: 7
    • Odwiedzin: 1,375
    Ostatni post / autor: 17-12-2018 13:23
    Backdoor  Idź do ostatniego postu
  22. Zimny ciężko odpala 2.0JTS

    Rozpoczęty przez Paweeel, 02-12-2018 19:25
    2.0jts, ciężko, odpala, zimny
    • Odpowiedzi: 8
    • Odwiedzin: 1,012
    Ostatni post / autor: 12-12-2018 09:37
    Paweeel  Idź do ostatniego postu

    Forum:
    156

  23. Nie odpala (czasem odpali)

    Rozpoczęty przez adaSp11, 11-12-2018 15:59
    czasem, odpala, odpalanie, odpali
    • Odpowiedzi: 2
    • Odwiedzin: 1,008
    Ostatni post / autor: 11-12-2018 21:37
    SG0240  Idź do ostatniego postu

    Forum:
    147

  24. Alfa 156 nie odpala , dym z wiazki kabli.

    Rozpoczęty przez Merkon123, 10-12-2018 21:04
    alfa156, kabli, odpala, rozrusznik zwarcie nieodpala, wiazki
    • Odpowiedzi: 2
    • Odwiedzin: 803
    Ostatni post / autor: 10-12-2018 22:31
    Merkon123  Idź do ostatniego postu

    Forum:
    156

Pokaż wyniki od 1 do 25 z 498
Strona 1 z 20 1 2 3 4
Amortyzatory