Szukaj:

Tag: odpala

Strona 1 z 20 1 2 3 4

Szukaj: Wyszukiwanie trwało 0.02 sekund(y).

  1. [159] gaśnie, nie odpala, zero blędów, wyniki w normie

    Rozpoczęty przez pawel4x, 12-10-2017 16:41
    blędów, gaśnie, normie, odpala, wyniki
    • Odpowiedzi: 2
    • Odwiedzin: 342
    Ostatni post / autor: 12-10-2017 17:23
    mcgyver  Idź do ostatniego postu
  2. [MiTo] przystawka multi air wymieniona lecz nie odpala POMOCY!

    Rozpoczęty przez Kamil Zagozda, 05-09-2016 19:50
    4 Strony
    1 2 3 ... 4
    lecz, odpala, pomocy, przystawka, wymieniona
    • Odpowiedzi: 36
    • Odwiedzin: 5,590
    Ostatni post / autor: 08-10-2017 08:40
    criss  Idź do ostatniego postu
    • Odpowiedzi: 3
    • Odwiedzin: 1,023
    Ostatni post / autor: 07-10-2017 07:37
    dejon  Idź do ostatniego postu

    Forum:
    Tuning

    • Odpowiedzi: 9
    • Odwiedzin: 890
    Ostatni post / autor: 01-10-2017 22:09
    kuba669  Idź do ostatniego postu

    Forum:
    156

  3. Alfa nie odpala lub powoli sie dusi i gasnie.

    Rozpoczęty przez WhiteGibbs, 25-09-2017 17:06
    • Odpowiedzi: 2
    • Odwiedzin: 542
    Ostatni post / autor: 25-09-2017 17:55
    Zenonzlasu  Idź do ostatniego postu

    Forum:
    GT

  4. 1.9 JTD 8V - odpala tylko na plaku

    Rozpoczęty przez elkamillo, 04-09-2017 22:33
    3 Strony
    1 2 3
    • Odpowiedzi: 25
    • Odwiedzin: 3,219
    Ostatni post / autor: 14-09-2017 06:19
    elkamillo  Idź do ostatniego postu
  5. [147] Alfa 147 - Nie odpala. Pomocy (2001; 1,6TS; 120KM; ~80

    Rozpoczęty przez SiSD, 09-11-2008 00:41
    3 Strony
    1 2 3
    120km;, 2001;, odpala, pomocy
    • Odpowiedzi: 23
    • Odwiedzin: 3,715
    Ostatni post / autor: 08-09-2017 08:29
    masa  Idź do ostatniego postu

    Forum:
    147

  6. Nie odpala 1.9 JTD 16V

    Rozpoczęty przez Natka, 17-08-2017 17:48
    • Odpowiedzi: 5
    • Odwiedzin: 1,220
    Ostatni post / autor: 06-09-2017 10:25
    Natka  Idź do ostatniego postu

    Forum:
    156

  7. [159] Alfa nie odpala a jest nowy akumulator

    Rozpoczęty przez Adoil, 31-05-2013 12:25
    2 Strony
    1 2
    • Odpowiedzi: 18
    • Odwiedzin: 5,933
    Ostatni post / autor: 01-09-2017 19:04
    Huberto  Idź do ostatniego postu
  8. [159] Słabo odpala + Falowanie obrotomierza po odpaleniu

    Rozpoczęty przez Duende, 21-08-2017 12:14
    2 Strony
    1 2
    falowanie, obrotomierza, odpala, odpaleniu, słabo
    • Odpowiedzi: 11
    • Odwiedzin: 1,291
    Ostatni post / autor: 24-08-2017 08:07
    Duende  Idź do ostatniego postu
  9. Alfa traci moc gaśnie i z trudem odpala, teraz nie odpala

    Rozpoczęty przez marcia431, 18-08-2017 16:31
    2 Strony
    1 2
    gaśnie, odpala, teraz, traci, trudem
    • Odpowiedzi: 13
    • Odwiedzin: 1,451
    Ostatni post / autor: 24-08-2017 07:48
    marcia431  Idź do ostatniego postu

    Forum:
    156

  10. jtd 1.9 16v ciężko odpala nierówna praca

    Rozpoczęty przez maly20202, 12-08-2017 21:06
    ciężko, nierówna, odpala, praca
    • Odpowiedzi: 9
    • Odwiedzin: 1,414
    Ostatni post / autor: 22-08-2017 19:37
    maly20202  Idź do ostatniego postu

    Forum:
    156

  11. AR 166 2.4 JTD nie odpala...

    Rozpoczęty przez Blantator, 23-07-2017 11:16
    2 Strony
    1 2
    odpala
    • Odpowiedzi: 10
    • Odwiedzin: 1,157
    Ostatni post / autor: 19-08-2017 10:36
    juventino87  Idź do ostatniego postu

    Forum:
    166

  12. Nie odpala.

    Rozpoczęty przez Krzysiek723, 05-08-2017 21:28
    • Odpowiedzi: 0
    • Odwiedzin: 495
    Ostatni post / autor: 05-08-2017 21:28
    Krzysiek723  Idź do ostatniego postu

    Forum:
    156

  13. [159] Nie odpala, nie kręci (świece żarowe)

    Rozpoczęty przez Tomasz1506, 20-06-2011 22:19
    5 Strony
    1 2 3 ... 5
    [159], kręci, odpala, świece, żarowe,mazda6nie zawsze zapala dizel,alfa 159 kontrolki swieca auto nie odpala,dizel przy zapalaniu pyka,auto kreci nie odpala diesel mazda 6,Alfa 159jtdm 2011 rok nie kreci rozrusznik,mazda 3 diesel nie odpala ,mazda 6 diesel przekazniki,auto nie odpala robi tylko cyk cyk cyk mazda 323f,ssaab9 3 disel nie odpala tylko robi cyk,mazda 6 kreci ale nie odpala
    • Odpowiedzi: 45
    • Odwiedzin: 15,985
    Ostatni post / autor: 21-07-2017 10:31
    magil  Idź do ostatniego postu
  14. Alfa 156 nie odpala, świeci kontrolka świec

    Rozpoczęty przez alfownik, 20-07-2017 16:17
    alfa, kontrolka, odpala, świec, świeci
    • Odpowiedzi: 0
    • Odwiedzin: 442
    Ostatni post / autor: 20-07-2017 16:17
    alfownik  Idź do ostatniego postu

    Forum:
    156

  15. [159] Nie odpala, świece żarowe.

    Rozpoczęty przez alfa_alfa, 13-07-2017 20:17
    [159], odpala, świece, żarowe
    • Odpowiedzi: 5
    • Odwiedzin: 680
    Ostatni post / autor: 16-07-2017 14:57
    alfa_alfa  Idź do ostatniego postu
  16. Po wymianie rozrusznika nie odpala

    Rozpoczęty przez maniek6600, 09-07-2017 13:33
    odpala, rozrusznika, wymianie
    • Odpowiedzi: 3
    • Odwiedzin: 306
    Ostatni post / autor: 09-07-2017 16:31
    maniek6600  Idź do ostatniego postu

    Forum:
    147

    • Odpowiedzi: 3
    • Odwiedzin: 673
    Ostatni post / autor: 01-07-2017 07:53
    andmurbud  Idź do ostatniego postu

    Forum:
    156

  17. [159] Ciężko odpala na zimnym

    Rozpoczęty przez damiangwo, 27-05-2017 12:29
    3 Strony
    1 2 3
    [159], ciężko, odpala, zimnym
    • Odpowiedzi: 21
    • Odwiedzin: 3,529
    Ostatni post / autor: 12-06-2017 21:21
    Oja  Idź do ostatniego postu
  18. Po przelozeniu przekaznika nie odpala

    Rozpoczęty przez ZedaX, 19-05-2017 14:24
    odpala, przekaznika, przelozeniu
    • Odpowiedzi: 2
    • Odwiedzin: 755
    Ostatni post / autor: 19-05-2017 20:18
    ZedaX  Idź do ostatniego postu

    Forum:
    156

  19. [159] Nie odpala

    Rozpoczęty przez lukas83, 11-05-2017 21:17
    [159], odpala
    • Odpowiedzi: 1
    • Odwiedzin: 656
    Ostatni post / autor: 17-05-2017 13:57
    slawek14  Idź do ostatniego postu
  20. Alfa kręci ale nie odpala, POMOCY !

    Rozpoczęty przez Mroniu1993, 28-03-2017 17:01
    3 Strony
    1 2 3
    • Odpowiedzi: 29
    • Odwiedzin: 3,273
    Ostatni post / autor: 19-04-2017 14:26
    jaboleq  Idź do ostatniego postu

    Forum:
    156

  21. błąd MCSF i nie odpala

    Rozpoczęty przez nymkowy, 19-04-2017 08:07
    błąd, mcsf, odpala
    • Odpowiedzi: 0
    • Odwiedzin: 228
    Ostatni post / autor: 19-04-2017 08:07
    nymkowy  Idź do ostatniego postu

    Forum:
    147

  22. Alfa 156 1.9 JTD Nie Odpala, gaśnie podczas jazdy.

    Rozpoczęty przez mati1448, 10-04-2017 01:05
    alfa, gaśnie, jazdy, odpala, podczas
    • Odpowiedzi: 5
    • Odwiedzin: 905
    Ostatni post / autor: 12-04-2017 00:23
    mati1448  Idź do ostatniego postu

    Forum:
    156

Pokaż wyniki od 1 do 25 z 500
Strona 1 z 20 1 2 3 4
Amortyzatory