Poszukuję kogoś kto posiada w pełni zaktualizowaną Giulię Veloce, chciałbym odczytać z ECU mapę silnika w celu przeniesienia jej do tylnonapędowej benzynowej Giulii.
Wynagrodzenie za poświęcony czas do ustalenia
Poszukuję kogoś kto posiada w pełni zaktualizowaną Giulię Veloce, chciałbym odczytać z ECU mapę silnika w celu przeniesienia jej do tylnonapędowej benzynowej Giulii.
Wynagrodzenie za poświęcony czas do ustalenia
Kolego z niebieskiej Veloce, odezwij się.
W ramach wdzięczności mogę zaproponować lot samolotem dopuszczonym do akrobacji, butelkę dobrego trunku albo po prostu kasę.
Nikt ci nie udostępni bo wszyscy się boją ze nagrzebiesz coś i będzie po gwarancji. Komp padnie itp. Czym chcesz to zgrać? Weź veloce na jazdę testowa i wtedy spróbuj.
Wysłane z mojego SM-G7105 przy użyciu Tapatalka
Dokładnie, kumpel kiedyś dał E90 do "zgrania ksenonów", skończyło się tak że auto spędziło 1/2 dnia w jednym z najlepszych serwisów elektroniki podpięte łącznie pod 4 komputery, ja bym nigdy nie zaryzykował, stawiam też flaszkę że soft ma zabezpieczenie i właśnie w połowie może się "urwać" unieruchamiając cały sprzęt.
No to pozamiatane ...
"Dziękuje nie, nie będzie mnie"
Już znalazłem. Dziękuję że wspieraliście mnie swoją praktyczną i specjalistyczną wiedzą.