taaa poróbta se wszyscy remonty, tylko ja bede takim dziadem jechal
AAAAAAAAAAAAAAAAAA, no nareszcie doza humoru zagościła do tego działu, tak nawiasem to popieram w kwestii odrębności naszych powozów od reszty alfinek.
Okej, to ja powiem co autor miał na myśli. Skądinąd wiem, że 75ka będzie miała swoją sekcję i swój czas na fecie z okazji 100lecia marki, może powieśmy ogólny temat o 100leciu w ogólnym czy jakoś tak, ale zostawmy sobie też taki u nas, bo chodzi mi o wspólny przelot transaxli i wspólną organizacje tam na miejscu bo powiedzmy szczerze, to jest prócz świeta ogólnego także nasze indywidualne święto naszych kochanych furek. Mamy podwójny jubileusz, więc zostawmy sobię dozę pewnego aspektu tej imprezy który będzie nas dotyczył? Mnie osobiści głownei iinteresuje częśc o transaxle, także nie będę się zbytnio angażował w wątek ogólny
---------- Post dodany o godzinie 20:47 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:46 ----------
taaa poróbta se wszyscy remonty, tylko ja bede takim dziadem jechal![]()
taaa poróbta se wszyscy remonty, tylko ja bede takim dziadem jechal
AAAAAAAAAAAAAAAAAA, no nareszcie doza humoru zagościła do tego działu, tak nawiasem to popieram w kwestii odrębności naszych powozów od reszty alfinek.
NO TO WPADŁEM...
Może do tego czasu i ja pojadę dziadem![]()
![]()
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
alfa Romeo 75 Turbo America 1990
Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
Alfa Romeo 155 V6 1996
no i tak 3mac. A naszą grupe z racji licznych dziadów nazwiemy PaździerzakiEh no ładnie to trzeba będzie zrobić tą zgrzytającą 2ke....
![]()
czasem żeby nie robić churgotu z 1 wkładałem 3
![]()
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
Alfa Romeo 155 V6 1996
ja tak tez ostatnio robieale nawet 3ka mi chrobotnela ostatnio, co mzoe sugerowac ze trzeba sie przyjrzec kwestii pompy sprzegla/wysprzeglnika tym bradziej ze wsteczny potrafi haczyć i zebatać że tak powiem...ale mam rok dam rade
![]()
Pomy wysprzęgliki przewody przerabiałem to wina synchronizatora ewidentnie
![]()
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
Alfa Romeo 155 V6 1996
hmmm a dochodzi jeszcze czasami niemoznosc wlozenia 1ki, moza lapa sprzegla jakas lewa? napewno i tak zmienie gumki w wysprzeglniku i bede pewnei rozbieral skrzynie i grzebal synchra![]()
Ta kulasta podpora łapy może sie wyrobiła albo w tym miejscu łapa też miałem z tym pierepałki nie obyło sie bez toczenia , spawania itp
![]()
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
Alfa Romeo 155 V6 1996
mi też zgrzyta ale po prostu dwa razy sprzęgło albo na leniwca czekam aż mi trochę obroty spadną i bez zgrzytu wchodzi. Oj mam nadzieję że za rok będziecie mieli wszyscy takie problemy jak teraz, hehe nie mam niczego złego na myśli
NO TO WPADŁEM...
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki