To jest najprawdopodobniej data sprowadzenia do Polski. Dawniej były takie jaja, że w urzędach jako date produkcji wbijali date kiedy auto zostało sprowadzone.
Dziś znalazłem alfe 75 z takim silnikiem jakim ja mam(już nie długo) czyli 2.4...Ciekawi mnie tylko rok produkcji 1995 W>T>F.....
http://moto.allegro.pl/12415_75.html
To jest najprawdopodobniej data sprowadzenia do Polski. Dawniej były takie jaja, że w urzędach jako date produkcji wbijali date kiedy auto zostało sprowadzone.
wydaje mi się że cena może być adekwatna do stanu auta, dlatego uważam że łatwiej by było temu czlowiekowi sprzedać te auto na zagranicznych portalach niż na polskim właśnie z racji takiej opinii jaka jest i tutaj widoczna.
Alfa Romeo 155 1.8 8v 1993r. - Moja obecna
Alfa Romeo 166 3.0 V6 2000r. tatowa
Alfa Romeo 145 1.7 16v 1995r. - Moja była
Ładna 1.8 ciekawe czy już się sprzedała.. :-)
1.8 jest słabszą odmianą 75 od już TS nie tylko pod względem silnikowym
ale myślę, ze ładnie lata i bez kompleksów :-D
jeśli rzeczywiście jest w takim dobrym stanie to myślę, znajdzie się na nią chętny a cena transakcyjna będzie w jakiejś okolicy 6 koła mi się wydaje![]()
33 1.7IE 8v Mirto Verde; 75 1.8 ie Rosso Alfa; 159 SW JTDm Q4 Nero Carbonio Met. & Poltrona Frau inside
było: 147 Selespeed, 146 1.6 TS
super b sie ciesze ze trafia w dobre rece![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki