Dokładnie :mrgreen: . Salon fiata to salon fiata![]()
Lancia Kappa 20v Turbo
Lancia Kappa 16v Turbo
Lancia Y 1.2 8v
Dożywotni serwisant - Alfa 75 TS
oczywiście masz rację, ale ja zaraziłem się wirusem AR bardzo niedawno i nie wiem jeszcze gdzie szukac niektórych częściops:
Lancia Kappa 20v Turbo
Lancia Kappa 16v Turbo
Lancia Y 1.2 8v
Dożywotni serwisant - Alfa 75 TS
Niedawno kolega napisał mi info. Często bywa po różne graty w Inter Cars w Lublinie i zaznajomił sie tam juz z jednym sprzedawca i poszperał w kompie i ... szok.
Maja od groma części do Alfa Romeo 75 zawieche i inne do Giulietty i większośc na stanie albo na zamówienie w przystępnych cenach i uwaga są nawet części do Montreala!!

W jednym wątku tylu znajomych z IK@RaNapisał bozoni
Cześć Stefan. Widzę, że nie możesz przeboleć tej czerwonej 116tki. A ja w końcu jedną dopadłem. Ale narazie jest incognitoPewnie wiosną ją "zalegalizuję".
Części do MILANO.
Niestety nasz kolega z Poznania skasował (pośrednio on) swoją kupioną w marcu Milano w dobrym stanie. Będzie z niej brać części do restaurowanej America, ale dużo zostanie luzem. Choć wątek został założony z myślą o nowych częściach, to i tak postanowiłem się wstrącić, gdyż rzadkość to w końcu. Szczególnie gdy chodzi o drobne drobiazgi.
Pozdrawiam,
Włodek z Poznania
AR 75 1.8 carb.'85 rosso Alfa
AR 156 2.5 V6'01 blu cosmo
ex AR 147 1.6 TS 16V'01 blu inca (3 lata)
ex AR 156 1.6 TS 16V'99 azzurro Tazio (1 rok)
IK@R # 1094
www.pyrateam.cuoresportivo.pl
www.cuoresportivo.pl
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki