Witam po raz pierwszy,
czy w naszej ojczyźnie można dostać:
- akumulator ciśnienia ABS,
- termostat (V6),
- łącznik elastyczny wału przedni,
- podporę wału napędowego,
- wzmocnione (teflon w oplocie) przewody hamulcowe?
FAP już nie ma takich cudów. Czy ktoś z Was zna dobre źródło?
Czy ktoś kupował w Stanach przez www.international-auto.com? Ile taka impreza kosztuje (przesyłka, cło itp.)?
pozdrawiam
bozoni
Wszystko można dostać, proponuję google. Dzwonić po szrotach, albo liste dyskusujną ikara. Trochę tego u nas jest.
...
Oki, moja wina, nie zaznaczyłem, że interesują mnie NOWE części... A piszę na forum w nadziei że ktoś przetarł już ścieżki do 'w miarę' sensowych źródeł.
Rozumiem, ze przeszukales krajowe zrodla? Moge spytac mojego mechanika, ktory przegub walu do rzedowek mial od reki, moze i do V6 uda sie znalezc.Napisał bozoni
U mnie w salonie fiata nowa podpora wału, oryginalna z włoch 169zł więc jeszcze ok. Przegóby na wał również są: pierwsze dwa chyba po 150 a łączący wał ze skrzynią 300 :shock: . No ale taka jest cena jeżdżenia wyjątkowym autem i jak dla mnie to jazda wynagradza problemy w 200%-tach :mrgreen:
Lancia Kappa 20v Turbo
Lancia Kappa 16v Turbo
Lancia Y 1.2 8v
Dożywotni serwisant - Alfa 75 TS
A gdzie ten salon się znajduje ?
Tam gdzie mieszkam czyli w Krośnie :mrgreen:
Lancia Kappa 20v Turbo
Lancia Kappa 16v Turbo
Lancia Y 1.2 8v
A jakis dokładny adres ew. nr. tel. :?:
Muszę się dopiero dowiedzieć ponieważ nie znam na pamięć. Druga sprawa to to, że koelsie tam pracujący są dosyć niekumaci :mrgreen: i trzeba się z nimi trochę pomęczyć zanim znajdą coś interesującego :wink: .
Lancia Kappa 20v Turbo
Lancia Kappa 16v Turbo
Lancia Y 1.2 8v
oki , poczekam![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki