witam
jako, że moje sprzęgiełko bardzo prosi się o wymianę rozpocząłem poszukiwania i co się okazuje...
są teoretycznie dostepne sprzegielka valeo i sachs + Sowe - teraz ceny
Aso 1980zl:/ odpada
Valeo i tu roznica bo kazdy kto mowi o tym sprzegle mowi ze koszty kolo 1000zl a tu tymczasem znalazlem takowe sprzeglo - zestaw w ofercie sklepu internetowego
>>SKLepmoto.pl<< i to za 646 zl:/ na dodatek sachs ktory na zachodzie kosztuje kolo 200e tu kosztuje 575 zl...czyi hmm wybaczcie dziwnie tanio co jest zatem z tymi czesciami nie tak? kurcze cholerna polska podejrzliwośc....
aha tutaj jeszce link obrazujacy te ceny (do zrzutu ekranu)>>KLIK<<
aha jeszc jedno które sprzęgło wybrać jedni polecają valeo inni znowu że tylko sachs...a co Wy radzicie?

Zgadza się w Focie cena całego zestawu ponad 800 zł. Gzy konieczna jest wymiana docisku sprzęgła może dac samą tarcze do nabicia okładzin i małej regeneracji i duzo mniejszy koszt???
![]()
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
alfa Romeo 75 Turbo America 1990
Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
Alfa Romeo 155 V6 1996
Pwoiem tak jestem skłonny wymienić całość a ewentualnie tamto zregenerowac i zostawic w rezerwie ale poki mam mozliwosc i jeszce kase chce zainwetsowac w nowe czesci.... co myslssisz o tych cenach z moich linkow z 1szych postow? czyzby to jakies sciemy? a fota ma w sumie te graty na magazynie w lodzi....![]()
Kiedys na allegro jeden gosciu oglaszal sie z Valeo za 350zl - pewnie kupione na jakiejs wyprzedazy w hurtowni - takze te 500-600zl za sprzeglo brzmi dosc normalnie(zakladam, ze tyle wlasnie kosztuja zestawy do aut obecnie produkowanych podobnej klasy).Napisał amigas
Tu załączam namiar na świetną firmę ze sprzęgłami. Sumienni, szybka wysyłka i bardzo dobre ceny. Tu namiary:
karolina.k22@op.pl
tel. 0602 302 612 godz. Pon.-Pt.: 8-15,
nr. Gadu Gadu 7715803
Lancia Kappa 20v Turbo
Lancia Kappa 16v Turbo
Lancia Y 1.2 8v
Dożywotni serwisant - Alfa 75 TS
Już sam dowiedziałem się wszystkiego odnośnie sprzęgła. Cena to 290zł !!! Nowy komplet valeo. Została ostatnia sztuka.
Lancia Kappa 20v Turbo
Lancia Kappa 16v Turbo
Lancia Y 1.2 8v
Dożywotni serwisant - Alfa 75 TS
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki