Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 12 z 12
Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Transaxle - Czyli Alfetta, Alfetta GT, Alfetta GTV6, 75, Giulietta, i inne modele z rodziny 116. Niektórzy nazywają je ostatnimi prawdziwymi Alfami. Zastosowano w nich układ przeniesienia napędu nazywany Transaxle (skrzynia biegów znajduje się przy tylnej osi, a silnik przy przedniej). Takie rozwiązania stosuje się obecnie w takich samochodach jak: Mercedes SLS, Ferrari California czy Maserati Granturismo.
    Użytkownik Dwusuwowiec
    Mieszka w
    Mokrsko
    Auto
    Alfa 75 3.0V6/1.8Turbo/166/3.0
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    4 d 23 h 32 m

Domyślnie

Widze ze to nie caly synchronizator tylko sam pierscien synchronizator wiec cena 40f jest kosmiczna. Jakis gosciu kiedys wystawial na allegro takie pierscienie po jakies 50zl za sztuke trzeba tylko go odnalesc.

2. # ADS
    Akwizytorka
    Mieszka w
    Milano

Użytkownik Pirat drogowy Avatar GUNIOZAUR
    Mieszka w
    WROCŁAW
    Auto
    75 1.8 carb. 87r
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    1 d 23 h 3 m

Domyślnie

Faktycznie, było coś takiego na allegro, z tego co pamiętam były po 80zł i miał chyba dwie sztuki. Cóż, może jeszcze kiedyś je wystawi. Ja mam co chciałem i nie mam zamiaru narzekać, cena jest faktycznie wysoka ale to chyba jak z każdym deficytowym towarem. Jak dla mnie 40f za płynną pracę skrzyni to nie wiele. Tak nawiasem wygrzebałem jeszcze napinacze paska rozrządu do V-ek, nowe oczywiście . POZDRAWIAM
    NO TO WPADŁEM...

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Tagi użytkowników

brak tagów :(

Zakładki

Uprawnienia