156 3,0 V6 24V Q2 231KM@288Nm <= było, ale będzie więcej nadal z 3.0 V6 N/A- kiedyś dupowóz obecnie trackday funcar w nieustającej przebudowie
AR GT 3.2 V6 24V Q2 - dailycar/koszyk na zakupy żony ;]
Fabryczne blokady rozrządu 2.5/3.0 V6 24V, 3.2 V6 24V - możliwość wypożyczenia.
a to nei jest tak ze b8 jest do zawiech seryjnie obnizanych? miale w reku oba do civica jajka i kurcze b8 bylo krotsze o dobre 4 cm...
Przy 156 między B6 i B8 nie ma różnicy w długości tłoczyska, miałem oba w rękachw innych autach może i jest z pewnych względów. Co do tego że B8 jest do obniżonego zawiasu to prawda, ale jak pisałem dla Zerkopolu nie ma rzeczy niemożliwych odnośnie Bilsteina ;] Zrobią co zechcesz ;]
156 3,0 V6 24V Q2 231KM@288Nm <= było, ale będzie więcej nadal z 3.0 V6 N/A- kiedyś dupowóz obecnie trackday funcar w nieustającej przebudowie
AR GT 3.2 V6 24V Q2 - dailycar/koszyk na zakupy żony ;]
Fabryczne blokady rozrządu 2.5/3.0 V6 24V, 3.2 V6 24V - możliwość wypożyczenia.
a tak przy okazji Grześ bo pewnie się orientujesz ile kosztuje takie przestawienie na inną siłę tłumienia we wspomnianym Zerkopol'u - i czy ta cena jest różna w zależności, czy amorki ma sie w bagażniku, czy 'podłączone' do wahaczy![]()

a przy okazji: nie macie namiarów na jakiegoś taniego sprzedawcę B6?
ja mam w ofercie b6 jakby Cie interesowalo![]()
ProMoto-Expert Sklep z częściami do aut 502709007 zapraszam
http://www.forum.alfaholicy.org/pozo...naukowego.html

A czemu koni to porażka ?!?! Nie zgodzę się od roku jeżdżę na żółtych koni i jestem bardzo zadowolony. Patent na sworznie zamiast poduszek, genialny. Muszę to przetestować.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki