• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Naprawa Transaxle

75andrew155

Administrator ds. moderatorów
Auto
155 V6 1996 .r 155V6 1995r 3.0 12V
Posiadam książkę napraw z ilustracjami , schematami elekt. itp.do tych nietypowych modeli, mogę wrzucać scany jeśli ktoś będzie potrzeboski ( opisy w jęz. angielskim )

Jeśli masz taką możliwość t był bym bardzo wdzięczny :mrgreen: Jeden manual więcej nikomu nie zaszkodzi a przydać może się zawsze 8) .

To mogą byc skany robione z w/w książki , nie jest to plik tylko zwykła książka . Jak potrzebnyjest konkretny dział dot . Silnika 1.6 1.8 2.0 ,układu chłodzenia , układu zasilania , układu zapłonowego , przeniesienia napędu , schematy elektryczne i suplementy zmian z gażników na układ wtryskowy itd

i ja, JA :-D
Mechanika w skrócie 'to każdy widzi'...
ale ELEKTRYKA... to potrafi czynić w 75 cuda! to co do tej pory poznałem to własnym samozaparciem :oops:
mam jakieś schematy elektryczne ale są nieczytelne, jakby były jakieś przejrzyste do zrozumiania to ja umm.. BRDZO CHĘTNIE :-D

To mogą byc skany robione z w/w książki , nie jest to plik tylko zwykła książka . Jak potrzebnyjest konkretny dział dot . Silnika 1.6 1.8 2.0 ,układu chłodzenia , układu zasilania , układu zapłonowego , przeniesienia napędu , schematy elektryczne i suplementy zmian z gażników na układ wtryskowy itd

Andrzeju, masz jeszcze możliwość zrobienia skanów? Interesowały by mnie rozdziały dot. silnika R4 w 75, z uzupełnieniem do TSa. :)

To są zwykłe rzędówki bez T.Sa

Znaczy ja dodałem, że TS tak na wszelki wypadek ale jak najbardziej stare rzędówki by mnie interesowały!

dobra pobawię się w scanowanie ale to troche potrwa, dziś już nie dam rady

Amortyzatory
Powrót