To może wspólnymi siłami coś się da zrobić , ja jestem w stanie wyłożyć trochę gotówkiNapisał bimski
![]()
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
alfa Romeo 75 Turbo America 1990
Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
Alfa Romeo 155 V6 1996
Porozmawiam z tatą. Jeśli uda mi się w nim obudzic chociaż trochę entuzjazmu to będzie ok.W końcu niedługo wakacje i więcej wolnego czasu. :-)
zalicytowałem sobiezobazcę jak będzi eprzebiegac licytacja może w końcu stanę się właścicielem prawdziwej alfy
![]()
Moge Was chlopaki wspomoc free gratami moze neidlugo bede mial troszkuBo z kasa narazie kiepsko....:/ Ah jak cos jestem chetny na taki felunek jak w tej alfie o ile to 15ka....
jak pierwszy raz widzialem 75 to mnie az porazilo :!: czarna, stala w komisie czekajac na wlasciciela :!:
piekne auto, na prawde![]()
dopiero zaczolem moja przygode z alfa, o 75 nie wiem prawie nic, ale majac nadmiar gotowki na pewno bym kupil i sie nia zaopiekowal :wink:
Jest u mnie niedaleczko 75 w stanie ... do "zaopiekowania sie"
O ile wiem to jest 1.8 TS ale niestety bez turbo.
Podobno ma tez gaz ktorego najwiekszą zaletą jest to ze mozna go zdemontowac i sprzedac odzyskując czesc gotówki
Cena oscylowala w granicach 500 zl
Jak cos to piszcie to zorganizuje jakis namiar na wlasciciela
fred

Nie chcę się czepiać, ale nie było 75 z silnikiem 1.8 z dwiema świecami na cylinder..Napisał Fred
Były jedynie wersje IE z wariatorem.
Pozdrawiamy
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki