Pokaż wyniki od 1 do 1 z 1
Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Transaxle - Czyli Alfetta, Alfetta GT, Alfetta GTV6, 75, Giulietta, i inne modele z rodziny 116. Niektórzy nazywają je ostatnimi prawdziwymi Alfami. Zastosowano w nich układ przeniesienia napędu nazywany Transaxle (skrzynia biegów znajduje się przy tylnej osi, a silnik przy przedniej). Takie rozwiązania stosuje się obecnie w takich samochodach jak: Mercedes SLS, Ferrari California czy Maserati Granturismo.
    Użytkownik Dwusuwowiec
    Mieszka w
    Poznań
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    N/A

Domyślnie strona www.alfa75.info

Od jakiegoś miesiąca przestała działać. Czy ktoś ma link do forum przy tamtej stronie?

Kiedyś mi ktoś podpowiadał jak oglądać zawartość stron, które wygasły. Jest do tego ponoć specjalny programik, który zapamiętuje wszystkie informacje, które kiedykolwiek przeszły przez www (zatrważające nieprawdaż?) i w ten sposób buszowałem po nieczynnej od kilku lat stronie carsfromitaly. Ale teraz nie pamiętam tej ścieżki, ani nie pamiętam kto mi ten link podał.
    Pozdrawiam,
    Włodek z Poznania
    AR 75 1.8 carb.'85 rosso Alfa
    AR 156 2.5 V6'01 blu cosmo
    ex AR 147 1.6 TS 16V'01 blu inca (3 lata)
    ex AR 156 1.6 TS 16V'99 azzurro Tazio (1 rok)
    IK@R # 1094
    www.pyrateam.cuoresportivo.pl
    www.cuoresportivo.pl

2. # ADS
    Akwizytorka
    Mieszka w
    Milano

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Tagi użytkowników

brak tagów :(

Zakładki

Uprawnienia