Przeglądając kompa odnalazłem fotki róznych ciekawych 75tek z sieci. Oto kilka ciekawszych wariacji. Na początek 75tka cabrio:
![]()
![]()
![]()
![]()
teraz coś co powstało z fabryce hmmm:
![]()
Coupe w wersji vitrual tuning
![]()
![]()
To autko było już na forum i jak sądze nie trzeba go komentować ale musi się tu znaleźć
![]()
![]()
Teraz wariacje kolorystyczne :
Na poczatek niemiecka taksówka![]()
![]()
![]()
Wersja Hello kity
![]()
i ostatnia green pice
![]()
Jak wiadomo od pewnego czasu kryzys światowy spowodował że amerykanie masowo pozbawiają się paliwożernych pikapów, co spowodowało spadek ich wartości i masowe ich napłynięcie do naszego kraju. Co by nie było z 75tki tez można zrobic użytkowe auto![]()
![]()
![]()
tu wersja pick up for drift![]()
![]()
Na koniec auto torowe, co ciekawe z naszego pięknego kraju
![]()
![]()
Jeśli uważacie że te poszerzenia i koła na tyle są duże to musicie zobaczyć ostatnie foto
![]()
Jak Wam się podoba? Brał bym?![]()
Jak Macie jakieś wesołe foto 75tki to dawajcie chętnie zobaczę![]()
Ostatnio edytowane przez Stefan116 ; 22-01-2012 o 20:38

Super sie prezentują
![]()
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
alfa Romeo 75 Turbo America 1990
Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
Alfa Romeo 155 V6 1996

Brał bym!!![]()
Ośmiozaworowy TS opakowany w najszybszy kolor
"Make a car more powerful and it goes faster accelerating in a straight line. Make it lighter and it goes faster everywhere.", Colin Chapman.

No w SporWagon wygląda zaje.....cie
![]()
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
alfa Romeo 75 Turbo America 1990
Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
Alfa Romeo 155 V6 1996

Wersja Taxi też, pasuje jej ten kolor.
Ośmiozaworowy TS opakowany w najszybszy kolor
"Make a car more powerful and it goes faster accelerating in a straight line. Make it lighter and it goes faster everywhere.", Colin Chapman.
Zapomnieliście o wersji Top Gear
![]()
"17 Novitec 4x98 sprzedam!!! + opony
Fakt Top Gear się tu też nadaje
Skoro się temat spodobał to druga seria
Dodatkowe fotki 75tki startującej na polskich torach.
Wie ktoś coś więcej na jej temat? Ja tylko odnalazłem informację że to 2,5 V6.
tylnia opona i przetłoczenie błotnika wymiataniech się german-style w bmw chowa z swoimi wypchanymi błotnikami
taka trochę szpanowataale dzięki takim projektom musze przyznać że zdałem sobie sprawę jak bardzo 75tka była by podobna do 90tki w tylniej części nadwozia gdyby nie ten spojler
![]()
żółte evo
taki trochę niemiecki styl, wypchane błotniki ( nie wiem po co skoro są nakłądki ori wyglądające bardzo ładnie i właściwie podobnie ),
Teraz coś odnośnie malowania nadwozia na dwa kolory ( nawiązując do aktualnej 75tki z allegro o której więcej w temacie brał bym ).
Malowanie w dwa kolory wzdłuż najdłuższego spojlera świata ( - amigas pięknie to określił) całkiem nieźle podkreśla klinową sylwetkę auta.
Na koniec największy smaczek, czyli komputerowa wizja coupe
Tył zdaje się wyglądać jak Maserati Ghibli i muszę przyznać że taka odmiana mogłą by być w produkcji
![]()
ta żółta straszna. czarna listwa przez całe auto daje auto +90% do wyglądu!
"17 Novitec 4x98 sprzedam!!! + opony
Skoro rajdowe i torowe też się nadają to też coś dorzucę, podejrzewam że większość już widziała no ale dla tych co nie mieli okazji![]()
NO TO WPADŁEM...
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki