Zamierzam po wakacjach wrócic do marki i w związku z tym moje pytanie: gdzie kupic 75, żeby nie umoczyc kasy? Szukac czegoś w kraju, a może lepiej rozejrzec się za granicą? W Niemczech, Szwajcarii, Włoszech...? Patrząc na allegro łatwiej dojśc do wniosku, że jednak lepiej poszukac za granicą, bo to co dostępne u nas wygląda na mocno wyeksploatowane albo naprawiane tanim kosztem.
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...e&pageNumber=1
Wypatrzyłem coś takiego. Co prawda 1.8, ale bardzo ładnie wygląda na zewnątrz i w środku. Tylko że też pojawia się problem - jak sprawdzic na odległośc kondycję najważniejszego elementu - silnika? Bo po co jechac przez dwa państwa, jeśli okazac by się miało, że to trup?
Czekam na jakieś sugestie :-)
Pozdrawiam.
Spytac sprzedajacego :wink: Tylko pytac konkretnie, nie w jakim ogolnie stanie jest silnik, tylko np. niech poda wyniki badania spalin z ostatniego przegladu..Napisał bimski
Oczywiscie przyjmujac odpowiednie zalozenia, tzn. ze auto nie jest sprzedawane przez handlarza(czyt. Polaka, Turka) :wink:
...a moze jednak nie wszystkie? :wink:Napisał bimski
>>>KLIK<<<
bez jajNapisał JacekK
DD
Poza tym chciałbym 75 bez klimy i innych bajerów. Czysta, absolutnie niczym nieskażona i nieskrępowana moc.Zobaczę tylko, na ile budżet pozwoli
![]()
Hmm... czemu jaja, bo cena???Napisał bimski
Wiadomo, ze to tylko wywolawcza i za tyle raczej nikt nie kupi, szczegolnie, ze juz nawet na zdjeciach widac, ze ideal to to nie jest. Ale z drugiej strony nie licz na to, ze ktos sprzeda odrestaurowana, wyremontowana i to jeszcze nie_niskim_kosztem 75tke za 3-4 tys zl.
Czyli po prostu QVka :wink: , mimo ze relatywnie mocy nie ma za duzo.Napisał bimski
Nie tylko cenaHmm... czemu jaja, bo cena???
Wiadomo, ze to tylko wywolawcza i za tyle raczej nikt nie kupi, szczegolnie, ze juz nawet na zdjeciach widac, ze ideal to to nie jest. Ale z drugiej strony nie licz na to, ze ktos sprzeda odrestaurowana, wyremontowana i to jeszcze nie_niskim_kosztem 75tke za 3-4 tys zl.Ta alfa jest już w ogłoszeniach na ikarze od dłuższego czasu. Nie będę w stanie wydac 15 tysiaków na 20letni samochód.
Poza tym od wygodnego podróżowania mam beemke, która sportowym samochodem nigdy nie będzie.
![]()
Sugeruję z zagranicy od prywatnego właściciela.
Były: Fiat 126p 650; Honda Civic 1.4i EJ9; Alfa Romeo 166 3.0 V6 SporTronic
Jest: Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed
Faktycznie tak sobie ceni, ale to raczej zagrywka niz realna cena. Nie chce mi sie wierzyc, zeby znalazl sie ktos kto da mu wiecej jak polowe tej kwoty(choc w moim interesie jest myslec inaczej :wink: ) a to i tak pewnie z ogromnym trudem..Napisał bimski
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki