Forum Alfa Romeo - Alfaholicy

Wróć   Forum Alfa Romeo - Alfaholicy > Alfa Romeo > Transaxle

Odpowiedz

Narzędzia wątku
stare 17-06-2009, 21:44   #21 (permalink)
Użytkownik
Ogier

Domyślnie

Jutro zapuszczę zapytanie, bo dziś sie nie wyrobiłem...
stare 17-06-2009, 21:45   #22 (permalink)
Użytkownik
Romeo

Domyślnie

ok dzieki, jak coś 2.0 TS
amigas jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem Quote selected text
stare 19-06-2009, 16:53   #23 (permalink)
Użytkownik
Ogier

Domyślnie

Synchronizator (II lub III i IV) 180 zł do zamówienia w trybie specjalnym (Włochy/Austria) ale nie pewny czas dostawy (nawet 3 tyg.), drobne elementy do synchronizatora dostępne w Tychach cena od 10 do 30 zł.
stare 24-10-2009, 17:09   #24 (permalink)
Użytkownik
Embrion

Domyślnie

Chyba już trochę za późno ale może byśmy się zmówili i zamówili u kogoś z pięć takich synchronizatorów to by wyszło taniej może.
kuba1981 jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem Quote selected text
stare 24-10-2009, 19:03   #25 (permalink)
Użytkownik
Romeo

Domyślnie

fajnie by bylo ale do 2ki juz nie ma np:/
amigas jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem Quote selected text
Odpowiedz

Wróć   Forum Alfa Romeo - Alfaholicy > Alfa Romeo > Transaxle > Nieszczęśne skrzynie, zgrzytające dwójki...

Tagi
2.0, alfa romeo alfetta, alfe, alfetta, alfie, aso, bardzo, bez, będzie, bieg, biegami, biegi, biegow, biegu, byla, bylo, był, były, całą, całej, cena, ceny, chodzi, chyba, cie, coś, czas, czemu, często, czy, czytaj, dalszych, dbać, dla, dostęp, doświadczenia, drobne, dużo, dwójki, dyferencjałem, działa, działanie, dzieki, dzięki, dziś, dziwnego, ego, eper, forum, gdzieś, gruby, gumek, gumki, itp, jak, jakaś, jaki, jakiś, jako, jakosc, jedną, jedyne, jego, jest, jestem, jeśli, jeździ, juz, komuś, ktos, która, której, lepiej, luzy, maja, mają, male, mam, mechanizm, mial, miedzy, miescie, mnie, modeli, modelu, mogę, moze, może, musi, mysle, napewno, napęd, napraw, naprawach, nas, nic, nie, nieszczęśne, nowa, nową, obrotow, odpowiedzi, olej, ona, one, oraz, osi, pada, pasuje, pewność, pierwszy, plyn, polecam, poleci, położenie, pomoże, pomóc, porsche, pozdr, późno, prawda, problem, problemu, problemy, proszę, przebiegi, przez, przyczyna, pytanie, skrzyni, skrzynia, skrzynie, skrzynię, sprawa, sprzęgła, sta, takich, takie, technicznego, tego, temat, ten, tez, też, tra, transaxle, tych, tylko, tylu, tyłu, użytkowników, volvo, widze, wie, wlać, wymiana, wysprzęglik, zgrzytające

Narzędzia wątku

Zasady postowania