Siemka![]()
Nazywam się Artur, mam 31 lat i od 5 miesięcy jestem właścicielem alfy 156 -1,9 jtd -99r. Kupiłem ją w Holandii i poruszam się nią tam, dlatego iż aktualnie przebywam i pracuje na tym terenie. Kupiłem ją normalną (bez przeróbek ), a że interesuję się tuningiem optycznym, postanowiłem ją lekko stuningować . Powymieniałem elementy zewnętrzne tj: zderzaki, progi,lotka.Dodałem oświetlenie pod spód,do środka-wymiana kierownicy-okleina karbon i parę drobnych drobiazgów. Na wiosnę chciałbym troszkę pogrzebać przy silniku (podnieś osiągi), a jak wszystko pójdzie dobrze to na lato ją skończyć i oddać do lakiernika i dopieścić ją do końca, no ale zobaczymy (czas pokaże).Jak narazie nie mam z nią problemów-no wiadomo że zawsze jakieś pierdółki są,ale to bez znaczenia.
Pozdrawiam wszystkich alfaholiców i życzę wszystkiego najlepszego w tym nowym roku i przyjemności z jazd ta marką samochodu
Siemka![]()
"Na trzy cztery składamy litery. Litery w wyrazy, które we frazy a. Te z kolei w obrazy bez skazy obrazy te wiele razy. Giną bez wieści. Do formy wkładam treści. I jeśli się już nie mieści. Ustami łomotam, wyrazami miotam w locie. Tnę je na części. Stary, ty mi tutaj nie tutaj. Rymem rzucaj. Piorunująca akcja. Melodeklamacja. Składaj albo spadaj. Rób coś a nie gadaj. Nie pierdol trzy po trzy. Kto tu jest najlepszy?"
Witam serdecznieautko ciekawe chociaż za tuningiem w alfie nie przepadam. Fotki wrzuć do działu Nasze Belle.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki