Witam![]()
Witam wszystkich od roku jestem posiadaczem 156 rosso i nie ma piekniejszego i lepszego autka.W swojej karjerze miałem volvo forda peugoty renówki ale ogólnie nudzily mi sie po roku.Alfe kupiłem przypadkiem wszedłem do komisu patrze jest piekna czerwona bedzie moja ale niestety po ogledzinach była mocno zmeczona przebieg 239000 zawieszenie masakra ale co tam pomyslałem sprzedałem mandzika 2003 i wymieniłem na czerwona belle z 98r.odstawiłem do zaprzyjażnionego mechanika doprowadziłem do perfekcji to jest miłość od pierwszego wejrzenia ta alfa zostanie w rodzinie juz do konca bo pierwszej belli sie nie sprzedajeteraz poluje na 156 Gta oczywiscie rosso jakby ktos cos wiedział o ładnej w stanie kolekcjonerskim napiszcie pozdawiam wszystkich
Witam![]()
"Na trzy cztery składamy litery. Litery w wyrazy, które we frazy a. Te z kolei w obrazy bez skazy obrazy te wiele razy. Giną bez wieści. Do formy wkładam treści. I jeśli się już nie mieści. Ustami łomotam, wyrazami miotam w locie. Tnę je na części. Stary, ty mi tutaj nie tutaj. Rymem rzucaj. Piorunująca akcja. Melodeklamacja. Składaj albo spadaj. Rób coś a nie gadaj. Nie pierdol trzy po trzy. Kto tu jest najlepszy?"
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki