Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3
Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Tu się witamy - Tutaj każdy nowy klubowicz może się przedstawić, napisać coś o sobie, jaką Alfą jeździ oraz skąd dowiedział się o forum.
Dział czyszczony co: 1 miesiąc
    Użytkownik Dwusuwowiec Avatar slavik10
    Mieszka w
    Bielsko-Biała
    Auto
    smart fortwo 600cm turbo
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    2 d 5 h 14 m

Domyślnie miłość do starej alfy była silniejsza

Witam wszystkich od roku jestem posiadaczem 156 rosso i nie ma piekniejszego i lepszego autka.W swojej karjerze miałem volvo forda peugoty renówki ale ogólnie nudzily mi sie po roku.Alfe kupiłem przypadkiem wszedłem do komisu patrze jest piekna czerwona bedzie moja ale niestety po ogledzinach była mocno zmeczona przebieg 239000 zawieszenie masakra ale co tam pomyslałem sprzedałem mandzika 2003 i wymieniłem na czerwona belle z 98r.odstawiłem do zaprzyjażnionego mechanika doprowadziłem do perfekcji to jest miłość od pierwszego wejrzenia ta alfa zostanie w rodzinie juz do konca bo pierwszej belli sie nie sprzedaje teraz poluje na 156 Gta oczywiscie rosso jakby ktos cos wiedział o ładnej w stanie kolekcjonerskim napiszcie pozdawiam wszystkich

Мoδεrдтor Romeo Pokaż na mapie Avatar Jagiel
    Mieszka w
    Bielsko-Biała
    Auto
    trzy zero fał sześć Busso i jeden cztery bokser
    Czas spędzony na forum
    38 d 14 h 38 m

Domyślnie

Witam

"Na trzy cztery składamy litery. Litery w wyrazy, które we frazy a. Te z kolei w obrazy bez skazy obrazy te wiele razy. Giną bez wieści. Do formy wkładam treści. I jeśli się już nie mieści. Ustami łomotam, wyrazami miotam w locie. Tnę je na części. Stary, ty mi tutaj nie tutaj. Rymem rzucaj. Piorunująca akcja. Melodeklamacja. Składaj albo spadaj. Rób coś a nie gadaj. Nie pierdol trzy po trzy. Kto tu jest najlepszy?"

Miss Alfaholicy 2011 Dwusuwowiec Avatar Baśka13
    Mieszka w
    Drzycim
    Auto
    Lancia Lybra 1,9 JTD,Alfa 145 boxer 1,6 była
    Czas spędzony na forum
    19 h 42 m

Domyślnie

Witam pozdrawiam

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Zakładki

Uprawnienia