Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 48
Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Tu się witamy - Tutaj każdy nowy klubowicz może się przedstawić, napisać coś o sobie, jaką Alfą jeździ oraz skąd dowiedział się o forum.
Dział czyszczony co: 1 miesiąc
    Użytkownik Alfa i Omega Pokaż na mapie Avatar Weronika
    Mieszka w
    Pawłowice /Częstochowa
    Auto
    144 konny tapczan :D
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    4 d 10 h 14 m

Domyślnie

No nareszcie ujawnił się twórca mej miłości do Alf To wszystko przez niego Cześć
    Drażnisz mnie, wkurzasz mnie, czasami mam cię dość...ale i tak cię kocham...

Użytkownik Pirat drogowy Avatar _cichyy_
    Mieszka w
    czestochowa
    Auto
    była:156 SW 04' , 1.9 JTD 16V , jest : Audi A6 3.0 quattro
    Czas spędzony na forum
    5 d 5 h 51 m

Domyślnie

Tylko jak się zacznie psuc ( ... sorry , źle ... to że sie już psuje ) to nie moja wina , ostrzegałem
    Były :Alfa 146 2.0 Ti , 3xAlfa 156/156SW 1.9 JTD
    ostatnia: Alfa 156 SW 04' 1.9 JTD 16V, ???KM & ???Nm by Novitec , BMW 530dA , Audi A6 2.7 Biturbo
    Teraz : Audi A6 3.0 quattro

Mieszka w
    Pawłowice /Częstochowa
    Auto
    Czas spędzony na forum
    4 d 10 h 14 m

Domyślnie

Haha moja się nie psuje tylko testuje moją cierpliwość Ale chociaż mam sprawną klimę

Użytkownik Dwusuwowiec
    Mieszka w
    Wroclaw.
    Auto
    A.R 156 1,9 JTD.r.2002.
    Czas spędzony na forum
    2 d 14 h 9 m

Domyślnie

Witam kolejną Alfamaniaczkę,samych przyjemności .
    ALFA ROMEO 156 1,9 JTD.

Cynamon
    Gość

Domyślnie

Witam i pozdrawiam Ja też tu jestem nowa i od razu zgłaszam dementi: alfy się NIE PSUJĄ! Od lat wysłuchuję jak to "alfą jeździsz?! To pewnie ciągle w warsztacie stoi...", "alfa,taki farbowany lis,fiatowski silnik,lepiej kup sobie audi" i takie tam podobne mądrości A tymczasem moja Katarzyna ma już dwanaście lat i jest właśnie w trakcie pierwszego poważnego remontu. Więc albo trafił mi się okaz wyjątkowy,albo ludzie plotą niestworzone farmazony dla samego chyba fanu z głupiego gadania. Osobiście uważam,że moja Kaśka odwajemnia moja miłość do niej i z powodu tego uczucia nie robi mi głupich numerów Mogę na niej polegać zawsze i w każdych warunkach,na lodzie,na wodzie i nawet na ulicy Dzwigowej w Warszawie Każdemu życzę takiego auta,choć Tobie akurat nie muszę,bo właśnie takie auto masz. Pozdrawiam ciepło i życzę dzikiej radochy z jazdy
    Ostatnio edytowane przez Cynamon ; 10-08-2010 o 00:21

Użytkownik Embrion Avatar czarna2288
    Mieszka w
    Świebodzin
    Auto
    Alfa Romeo 156 1,8 2000 r :D:D:D
    Czas spędzony na forum
    3 d 2 h 4 m

Domyślnie

Ja swoja mam juz 2 lata i nie moge na nia narzekac Ludzie nam poprostu zazdroszcza bo my wiemy co jest dobre

Mieszka w
    Pawłowice /Częstochowa
    Auto
    Czas spędzony na forum
    4 d 10 h 14 m

Domyślnie

Poprostu my kobiety mamy rewelacyjny gust Pozdrowienia dla wszystkich dziewczyn śmigających Bellami

Użytkownik Alfa i Omega Avatar eMka
    Mieszka w
    zza kierownicy
    Auto
    156 '02 1,8 TS plus 159 '06 3,2 Q4
    Czas spędzony na forum
    11 d 18 h 8 m

Domyślnie

Witajcie dziewczyny!
    Forumowiczów męskich, ujawnionych w tym watku również pozdrawiam, ale solidarność płci jednak zwyciężyła Z resztą, wszystkim przedstawiłam się już wcześniej tutaj

Alfy są kochane, wystarczy o nie tylko dbać i czasem wrzasnąć na taką, albo sprytnie poprosić . Osobiście uwielbiam wypowiedzi i wywody tzw. "znawców" tematu. Wyobrażenia w starciu z realizmem użytkowników dość często powodują konsternację i dają bardzo ciekawe wnioski. To bardzo kształcące doświadczenie
    Załączone adresy Załączone adresy

http://www.forum.alfaholicy.org/tu_sie_witamy/33863-alfa_romeo_nie_tylko_dla_mezczyzn_czyli_kolejna_kobieta_szeregach_alfaholikow.html

Cynamon
    Gość

Domyślnie

Dziewczyny,ja tu widzę konieczność założenia osobnego wątku na temat funkcjonowania kobiet za kierownicą alf.
    Nie,żebym podchodziła do tematu jak szowinistka,ale moim zdaniem baba w alfie wygląda znacznie lepiej niż w facet w wyżej wspomnianej (sory chłopaki). No i jeszcze nie spotkałam takiej dziewczyny,która nie wiedziałaby,jak zrobić użytek na drodze ze swojej Belli,obalając,miażdżąc i druzgocząc mit o kobiecie za kierownicą
    Ostatnio edytowane przez Cynamon ; 10-08-2010 o 12:18

Użytkownik Pirat drogowy Pokaż na mapie Avatar WeGi
    Mieszka w
    Nowy Sacz, Poland
    Auto
    156 1.8 TS '99
    Czas spędzony na forum
    1 d 8 h 52 m

Domyślnie

Ja również Witam szczęśliwą posiadaczkę 1.8
    "Tu nie chodzi o to żeby być lepszym czy szybszym, mieć niezawodne auto, środek do przemieszczanie z punktu A do punktu B, chodzi o to żeby mieć Alfa Romeo, reszta się nie liczy..."

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Zakładki

Uprawnienia