Tylko jak się zacznie psuc ( ... sorry , źle ... to że sie już psuje ) to nie moja wina , ostrzegałem![]()
No nareszcie ujawnił się twórca mej miłości do AlfTo wszystko przez niego
Cześć
![]()
Drażnisz mnie, wkurzasz mnie, czasami mam cię dość...ale i tak cię kocham...
Tylko jak się zacznie psuc ( ... sorry , źle ... to że sie już psuje ) to nie moja wina , ostrzegałem![]()
Były :Alfa 146 2.0 Ti , 3xAlfa 156/156SW 1.9 JTD
ostatnia: Alfa 156 SW 04' 1.9 JTD 16V, ???KM & ???Nm by Novitec , BMW 530dA , Audi A6 2.7 Biturbo
Teraz : Audi A6 3.0 quattro
Witam kolejną Alfamaniaczkę,samych przyjemności .
ALFA ROMEO 156 1,9 JTD.
Witam i pozdrawiamJa też tu jestem nowa i od razu zgłaszam dementi: alfy się NIE PSUJĄ! Od lat wysłuchuję jak to "alfą jeździsz?! To pewnie ciągle w warsztacie stoi...", "alfa,taki farbowany lis,fiatowski silnik,lepiej kup sobie audi" i takie tam podobne mądrości
A tymczasem moja Katarzyna ma już dwanaście lat i jest właśnie w trakcie pierwszego poważnego remontu. Więc albo trafił mi się okaz wyjątkowy,albo ludzie plotą niestworzone farmazony dla samego chyba fanu z głupiego gadania. Osobiście uważam,że moja Kaśka odwajemnia moja miłość do niej i z powodu tego uczucia nie robi mi głupich numerów
Mogę na niej polegać zawsze i w każdych warunkach,na lodzie,na wodzie i nawet na ulicy Dzwigowej w Warszawie
Każdemu życzę takiego auta,choć Tobie akurat nie muszę,bo właśnie takie auto masz. Pozdrawiam ciepło i życzę dzikiej radochy z jazdy
![]()
Ostatnio edytowane przez Cynamon ; 10-08-2010 o 00:21
Ja swoja mam juz 2 lata i nie moge na nia narzekacLudzie nam poprostu zazdroszcza bo my wiemy co jest dobre
![]()
Poprostu my kobiety mamy rewelacyjny gustPozdrowienia dla wszystkich dziewczyn śmigających Bellami
![]()
Witajcie dziewczyny!
Forumowiczów męskich, ujawnionych w tym watku również pozdrawiam, ale solidarność płci jednak zwyciężyłaZ resztą, wszystkim przedstawiłam się już wcześniej tutaj
Alfy są kochane, wystarczy o nie tylko dbać i czasem wrzasnąć na taką, albo sprytnie poprosić. Osobiście uwielbiam wypowiedzi i wywody tzw. "znawców" tematu. Wyobrażenia w starciu z realizmem użytkowników dość często powodują konsternację i dają bardzo ciekawe wnioski. To bardzo kształcące doświadczenie
![]()
Dziewczyny,ja tu widzę konieczność założenia osobnego wątku na temat funkcjonowania kobiet za kierownicą alf.
Nie,żebym podchodziła do tematu jak szowinistka,ale moim zdaniem baba w alfie wygląda znacznie lepiej niż w facet w wyżej wspomnianej (sory chłopaki). No i jeszcze nie spotkałam takiej dziewczyny,która nie wiedziałaby,jak zrobić użytek na drodze ze swojej Belli,obalając,miażdżąc i druzgocząc mit o kobiecie za kierownicą![]()
Ostatnio edytowane przez Cynamon ; 10-08-2010 o 12:18
Ja również Witam szczęśliwą posiadaczkę 1.8![]()
"Tu nie chodzi o to żeby być lepszym czy szybszym, mieć niezawodne auto, środek do przemieszczanie z punktu A do punktu B, chodzi o to żeby mieć Alfa Romeo, reszta się nie liczy..."
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki