Witaj i pamiętaj Viva Italia un Alfa![]()
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów.
Od jakiegoś czasu zacząłem interesować się samochodami Alfa Romeo i znalazłem to forum... Trochę czasu pewnie minie zanim ogarnę je całe i się tu trochę zadomowie. Jak widzę jest tu sporo ciekawych i przydatnych informacji a przede wszystkim wydaje mi się że są tu ludzie dla których AR to więcej niż tylko pojazd do przemieszczania się. Sam to doskonale rozumiem bo zakochałem się w 147 i zamierzam ją sobie teraz kupić
. Wcześniej rozglądałem się za takimi autami jak Renault Megane coupe, Opel Astra II coupe Bertone, Ford Focus I 3d czy Fiat Stilo 3d. Jednak teraz wiem że Alfa 147 to moja miłość i chyba nic już tego nie zmieni
.
Cieszę się więc że tu jestem i pozrawiam wszystkich.
Witaj i pamiętaj Viva Italia un Alfa![]()
Witam![]()
"Na trzy cztery składamy litery. Litery w wyrazy, które we frazy a. Te z kolei w obrazy bez skazy obrazy te wiele razy. Giną bez wieści. Do formy wkładam treści. I jeśli się już nie mieści. Ustami łomotam, wyrazami miotam w locie. Tnę je na części. Stary, ty mi tutaj nie tutaj. Rymem rzucaj. Piorunująca akcja. Melodeklamacja. Składaj albo spadaj. Rób coś a nie gadaj. Nie pierdol trzy po trzy. Kto tu jest najlepszy?"
Witam ,życzę udanego zakupu i samych przyjemności w kontaktach z AR.
ALFA ROMEO 156 1,9 JTD.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki