Short Shifter do skrzyń C635 - T-Jet, M-Jet - Czy ktoś byłby zainteresowany?

• Autor wątku Autor wątku P@bLO
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Cześć, na dany moment kupiłem SS od alces1 ale jeszcze czeka na montaż, także póki co ja odpadam. Dzięki P@blo za chęci.

Możliwe że ja byłbym chętny (jaka cena??)
1. EriS

Możliwe że ja byłbym chętny (jaka cena??)
1. EriS
2. Erni

Mogę sprzedać swój jak ktoś jest chętny do C635. Kupiony, ale nigdy nie zamontowany, a Giulietta sprzedana :(.

Jeżeli ktoś ma na zbyciu short-shifter do C635, chętnie przygarnę :)

No i co z tymi shifterami? Temat się skończył?

Z shifterami temat wyglądał tak, że nie było konkretnej liczby chętnych więc nic nie robiłem. Teraz sytuacja wygląda tak, że przy okazji innych detali zrobiłem kilka pod shiftery C635. Jest ograniczona liczba i to na 99% ostatnia partia więc kto pierwszy ten lepszy. Na chwilę obecną nie mam jeszcze żadnych skończonych więc można zamówić sobie wybraną konfigurację.

Z shifterami temat wyglądał tak, że nie było konkretnej liczby chętnych więc nic nie robiłem. Teraz sytuacja wygląda tak, że przy okazji innych detali zrobiłem kilka pod shiftery C635. Jest ograniczona liczba i to na 99% ostatnia partia więc kto pierwszy ten lepszy. Na chwilę obecną nie mam jeszcze żadnych skończonych więc można zamówić sobie wybraną konfigurację.

Piszę się na jeden 35%, [MENTION=22232]P@bLO[/MENTION] wyczyść skrzynkę bo pw nie dochodzą ;)

Masz jeszcze jeden jestem chętny ??

Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka

Witam. Czy jest możliwość wykoniania short shifter do Giulia z Getrag G217? Z góry dzięki.
Pozdrawiam

wrześniowa promocja :) wciąż dostępne.

A cena w promocji?:)

witam, jestem zainteresowany zakupem, proszę o kontakt.

Ile to kosztuje? Też bym się może zdecydowal

165zł aktualnie z wysyłką ;)

Dla tych co nie załapali się na wybierak od p@blo schifter zrobiony własnoręcznie...wersja dla ubogich koszt 0zł,bo użyłem mocowania siłownika klapy z jakiegoś auta i zamontowałem 50mm od osi wybieraka(ori bolec 60mm) i teraz mam wybór ori skok i krótki,trzeba tylko łącznik oryginalny zamontować na odwrót bo nie mieści się ten duży gumowy przegub,albo trzeba kupić dwa metalowe przeguby i zrobić łącznik taki jak w tym od pablo(koszt 20zł) a efekt petarda :) Przy okazji skasowałem luzy wzdłużnie i poprzeczne(wytarta stal wybieraka)
Pokaż załącznik 274378Pokaż załącznik 274379

Witam, jak coś to kolega Pablo dalej produkuje SS do C635, warunek jest jeden, min. 10 osób chętnych, brakuję jeszcze 7. :))

Amortyzatory
Powrót