Strona 2 z 18 PierwszyPierwszy 123456789101112 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 177
Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Tuning - Dział przeznaczony dla tych, którzy twierdzą, że Alfa za mało wyróżnia się na drodze. Możecie tutaj przeczytać o modyfikacjach wizualnych, utwardzaniu zawieszenia, układu hamulcowego, chip tuningu czy innych modyfikacjach silnika.
    Użytkownik Embrion
    Auto
    Audi A3
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    16 h 4 m

Domyślnie

Sporo swojego czasu miałem do czynienia z MRMotors. Organizowałem również wielokrotnie grupowe czipowania u Rogala. W razie problemów chętnie służe pomocą.

Po tylu latach kontaktów z MrMotors chłopaków mogę polecić z czystym sumieniem. Lepszego tunera nie znajdziecie w promieniu kilkuset kilometrów!

2. # ADS
    Akwizytorka

Użytkownik Maniak resoraków Avatar ToHrn
    Mieszka w
    Zgierz
    Auto
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD M-jet Distinctive '04
    Czas spędzony na forum
    14 h 19 m

Domyślnie

WIELKIE dzięki za ofertę pomocy . W tej chwili największym "problemem" jest to, że nasza skromna grupa nie kwalifikuje się na rabat grupowy. A jak widać, przynajmniej dwie osoby są zdecydowane na zabieg "strojenia" samochodu najbliższym czasie.

Użytkownik Embrion
    Auto
    Audi A3
    Czas spędzony na forum
    16 h 4 m

Domyślnie

ToHrn, czekaj az kupię Alfe, mysle ze nie bedzie problemow

A tak w ogole, to probowaliscie zadzwonic do Witka i powiedzieć mu jak wyglada sprawa? Powiedzcie ze dzwonicie w ramach dopięcia się do grupowania w VW Golf. Moze pojdzie Wam na reke (o ile ostatnio nic sie nie zmienilo).

Mieszka w
    Zgierz
    Auto
    Czas spędzony na forum
    14 h 19 m

Domyślnie

Mogę poczekać, pod warunkiem, że szybko kupisz, więc szybko zacznij rozglądać się za samochodem .
    A tak na poważnie, to strasznie ciężko dodzwonić się do Pana Witolda (przynajmniej w moim przypadku). Mój dotychczasowy kontakt z Nim opierał się wyłącznie na SMS-ach, co i tak pozwoliło na ustalenie kilku istotnych dla mnie rzeczy - notabene, sam kontakt bardzo sympatyczny, a żaden mój SMS nie pozostał bez odpowiedzi (pod tym względem, chyba bardziej "kuleje" kontakt e-mailowy).
    Z tą "kooperacją" z forum VW, to był żart, ale z tego co piszesz wnioskuję, że możliwy do zrealizowania - chyba muszę się tam w końcu dodzwonić i pogadać konkretnie, jeśli oczywiście reszta zainteresowanych "modem" wyraża dalszą chęć współpracy (czyt. nadal są zdecydowani na odwiedziny w MR MOTORS).

Użytkownik Maniak resoraków Avatar VVoytec
    Mieszka w
    Oslo
    Auto
    159 Ti 1.9 16v
    Czas spędzony na forum
    2 d 13 h 5 m

Domyślnie

Chcialbym dolaczyc do wiosennego tuningowania w MR Motors jesli temat wciaz aktualny

Użytkownik Romeo Avatar Matt21
    Mieszka w
    Dębica
    Auto
    Alfa Romeo 166 2.4 JTD 10v CF3
    Czas spędzony na forum
    9 d 3 m

Domyślnie

Łukaszu wielkie czipowanie u 7Days-a, jedziemy!!
    Ostatnio edytowane przez Matt21 ; 13-02-2012 o 22:49
    DIESEL POWER - BEZ DYMU NIE MA OGNIA !!
    Honda CBR 929 - DYMU BRAK OGIEŃ POZOSTAŁ

Qki
    Qki jest teraz aktywny
    Użytkownik Romeo Pokaż na mapie Avatar Qki
    Mieszka w
    Zamosc, Poland
    Auto
    Alfa Romeo 156 2.4JTD M-Jet 20V
    Czas spędzony na forum
    45 d 41 m

Domyślnie

To i ja może się skuszę do Bułecki

Użytkownik Rowerzysta Avatar Nika
    Mieszka w
    Lublin/Zamość
    Auto
    147 1.9 JTD 8V 115 km
    Czas spędzony na forum
    10 d 23 h 35 m

Domyślnie

A ja mogę?

Mieszka w
    Zgierz
    Auto
    Czas spędzony na forum
    14 h 19 m

Domyślnie

OK, może Ci, którzy zrobili tu mały bałagan, będą tak łaskawi i określą się czy rzeczywiście są zainteresowani całą akcją? Bo wnioskuję, że jedynym prawdziwym głosem w tej dyskusji był głos VVoytec (a propos Twojego pytania, to oczywiście temat wciąż aktualny) i tylko jego należy dopisać w tej chwili do listy.
    Ostatnio edytowane przez ToHrn ; 14-02-2012 o 22:34

Użytkownik Embrion
    Auto
    Fiat Croma
    Czas spędzony na forum
    1 h 10 m

Domyślnie

Cytat Napisał ToHrn Zobacz post
    OK, może Ci, którzy zrobili tu mały bałagan, będą tak łaskawi i określą się czy rzeczywiście są zainteresowani całą akcją? Bo wnioskuję, że jedynym prawdziwym głosem w tej dyskusji był głos VVoytec (a propos Twojego pytania, to oczywiście temat wciąż aktualny) i tylko jego należy dopisać w tej chwili do listy.
    Witajcie,
    Wiem ze jestem nowym grzbietem na forum ale zarejestrowałem się celem zapisania do grupy osób chcących w końcu coś konkretnego zrobic - tj zawirusowac autko. Moja mućka od roku już sie z tym mierzy i stwierdziła że teraz jest gotowa. Zatem uprzejmie proszę o dopisanie mnie do listy. Jestem z warszawy i jak najbardziej konkretnie chociazby jutro mogę się umówić

P.S. Witam na forum
    P.S.2. Rozmawialem przed chwila z Witkiem i nadal temat jest aktualny. 10 KONKRETNYCH osob. Panowie, moze jacys znajomi z innymi samochodami? Ogarnac sie prosze i się umawiamy na początek marca Wiec mamy dwa tygodnie na dokrecenie. Na tą chwile po tym co wyczytalem na forum jedna osoba chetna. Jezeli ktos jeszcze chce. Prosze o dopisanie sie. Mysle ze pierwszy tydzien marca bedzie dobry terminem na chipowanie...

Ponizje lista:
    1. VVoytec
    2. Lexisnexis
    Ostatnio edytowane przez lexisnexis ; 16-02-2012 o 14:44

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 2 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (1 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

1. msreberko

Tagi dla tego tematu

Tagi użytkowników

chip w mr motors

michał łachecki szczecin

rogalotti tuning

rogalotti warszawa

ar159

alfa 159 chiptuning

wyłącznie egr 450 zl

elektronika michał łachecki szczecin

opinie kreator mocy

r-performance grupowy

mr motors negatywne opinie

opinie o mr-motors chip tuning

goodhope czy cinsoft

kreatormocy opinie

mineralna tuning

kreator mocy czy mr motors

grupowy chiptuning warszawaile chiptuning mr motors warszawamr motors mineralna opinie rogalottigrupowy chip tuning mr motorschip tuning toledo warszawa ul. mineralna rogalr perforance czy mr motorsgrupowy mr motors mr motors - diesel tuning - w-wa ul. mineralna 26 michał łacheckichiptuning warszawa ul mineralnatuning do 1000zl seicentochip tuning mr-motors opinierogalloti16 grupowywarsztaty tuningowe warszawa rogalottirogal auto tuning warszawakreator mocy opiniemr motors tuningvectra c 1.9 chiptuning rogalottirogalottimr motors ul mineralna warszawamr tuning warszawaRogal MRmotors

Zakładki

Uprawnienia