Sporo swojego czasu miałem do czynienia z MRMotors. Organizowałem również wielokrotnie grupowe czipowania u Rogala. W razie problemów chętnie służe pomocą.
Po tylu latach kontaktów z MrMotors chłopaków mogę polecić z czystym sumieniem. Lepszego tunera nie znajdziecie w promieniu kilkuset kilometrów!![]()
WIELKIE dzięki za ofertę pomocy. W tej chwili największym "problemem" jest to, że nasza skromna grupa nie kwalifikuje się na rabat grupowy. A jak widać, przynajmniej dwie osoby są zdecydowane na zabieg "strojenia" samochodu najbliższym czasie.

ToHrn, czekaj az kupię Alfe, mysle ze nie bedzie problemow
A tak w ogole, to probowaliscie zadzwonic do Witka i powiedzieć mu jak wyglada sprawa? Powiedzcie ze dzwonicie w ramach dopięcia się do grupowania w VW Golf. Moze pojdzie Wam na reke (o ile ostatnio nic sie nie zmienilo).
Mogę poczekać, pod warunkiem, że szybko kupisz, więc szybko zacznij rozglądać się za samochodem![]()
.
A tak na poważnie, to strasznie ciężko dodzwonić się do Pana Witolda (przynajmniej w moim przypadku). Mój dotychczasowy kontakt z Nim opierał się wyłącznie na SMS-ach, co i tak pozwoliło na ustalenie kilku istotnych dla mnie rzeczy - notabene, sam kontakt bardzo sympatyczny, a żaden mój SMS nie pozostał bez odpowiedzi (pod tym względem, chyba bardziej "kuleje" kontakt e-mailowy).
Z tą "kooperacją" z forum VW, to był żart, ale z tego co piszesz wnioskuję, że możliwy do zrealizowania- chyba muszę się tam w końcu dodzwonić i pogadać konkretnie, jeśli oczywiście reszta zainteresowanych "modem" wyraża dalszą chęć współpracy (czyt. nadal są zdecydowani na odwiedziny w MR MOTORS).

Chcialbym dolaczyc do wiosennego tuningowania w MR Motors jesli temat wciaz aktualny
OK, może Ci, którzy zrobili tu mały bałagan, będą tak łaskawi i określą się czy rzeczywiście są zainteresowani całą akcją? Bo wnioskuję, że jedynym prawdziwym głosem w tej dyskusji był głos VVoytec (a propos Twojego pytania, to oczywiście temat wciąż aktualny) i tylko jego należy dopisać w tej chwili do listy.
Ostatnio edytowane przez ToHrn ; 14-02-2012 o 22:34

Witajcie,
Wiem ze jestem nowym grzbietem na forum ale zarejestrowałem się celem zapisania do grupy osób chcących w końcu coś konkretnego zrobic - tj zawirusowac autko. Moja mućka od roku już sie z tym mierzy i stwierdziła że teraz jest gotowa. Zatem uprzejmie proszę o dopisanie mnie do listy. Jestem z warszawy i jak najbardziej konkretnie chociazby jutro mogę się umówić
P.S. Witam na forum
P.S.2. Rozmawialem przed chwila z Witkiem i nadal temat jest aktualny. 10 KONKRETNYCH osob. Panowie, moze jacys znajomi z innymi samochodami? Ogarnac sie prosze i się umawiamy na początek marcaWiec mamy dwa tygodnie na dokrecenie. Na tą chwile po tym co wyczytalem na forum jedna osoba chetna. Jezeli ktos jeszcze chce. Prosze o dopisanie sie. Mysle ze pierwszy tydzien marca bedzie dobry terminem na chipowanie...
Ponizje lista:
1. VVoytec
2. Lexisnexis
Ostatnio edytowane przez lexisnexis ; 16-02-2012 o 14:44
Aktualnie 2 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (1 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki