Strona 21 z 21 PierwszyPierwszy ... 1112131415161718192021
Pokaż wyniki od 201 do 203 z 203
Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Tuning mechaniczny - Modyfikacje mające na celu poprawę parametrów silnika
    Użytkownik Alfa i Omega
    Mieszka w
    Ostrów Wielkopolski
    Auto
    Ropa
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    8 d 2 h 10 m

Domyślnie

A ja zadam takie inne pytanie. Co może się stać jak się jeździ na nie wystrojonym aucie ? Np jak ja Mam IC i wydech a nie mam programu skutkuje to czymś po dłuższym czasie eksploatacji ?

2. # ADS
    Akwizytorka
    Mieszka w
    Milano

Użytkownik Romeo Avatar rybakmj
    Mieszka w
    Grajewo,podlasie
    Auto
    Alfa 156 1,9 16v 220km+ by MR MOTORS.Croma 1,9 16v 190km+ wife's/family car.
    Czas spędzony na forum
    6 d 17 h 24 m

Domyślnie

Jesli pozwolisz to odpowiem.Kiedyś rozmawiałem o tym z Witkiem ,moim tunerem i powiedział mi,że żadna przeróbka mechaniczna, bez strojenia nie jest groźna ani dla silnika ani dla podzespołów.Jedynie może być większa zmuła i mniejsza moc niz bysmy oczekwiali po strojeniu( w przypadku gdy np zrobilismy większy IC,lub założylismy większe turbo bez wystrojenia). Także śmiało mozna jeździć moim i nie tylko moim zdaniem,aczkolwiek szkoda troszkę,bo po wystrojeniu moc ,osiągi i odczucia napewno byłyby o wiele lepsze.
    Takich tam kilka dieslowkich patatajów w skromnym 1,9.

ViP Romeo
    Mieszka w
    WWL i wszystko jasne
    Czas spędzony na forum
    7 h 25 m

Domyślnie

Ponieważ wątek posiada jednak jakąś zawartość merytoryczną to szkoda mi wywalić te pierwsze pare stron więc zostanie tylko zamknięty.
    Przy okazji zostanie ku przestrodze kolejnych pokoleń
    have no fear Turbo Twin Spark is here

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Tagi użytkowników

mr motors ceny

brzydki zapach spalin jtdmr motors cennikmr motors cena hamownimr motors opiniemr motors nie istnieje7 motors opiniemr motors warszawa cennikmr motors barwymr motors.pl opinie

Zakładki

Uprawnienia