rybakmj
Nowy
Dzięki kenobi,bardzo dobra wiadomość dla mnie,bo to by oznaczało ,że potencjał układu wtryskowego mojego JTD oscyluje w granicach 240Km hehe.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Jeśli chodzi o sprzęgło to są na dzień dzisiejszy 2 opcje ,także ten problem będzie rozwiązany w granicach kwietnia,w gre również wchodzi zaszperowanie z ori Q2.Mam nadzieję ,że finanse pozwolą mi na kompleksowe podejście.
Pytanie do Cinka-zauważyłem wykres modzonej przez ciebie Q4 na SR (swoją drogą gratulacje).Możesz powiedzieć ,czy model 159 2,4 210km posiada takie same wtryskiwacze i wydajność całego układu wtryskowego jak w 156 multijet 1,9/2,4 ??
w 150 są inne (wg końcówki większe/wydajniejsze).
KULI piękny przyrost i kreski fajne.Szerokości życzę i gratulacje.TO juz musi fajnie jeździć,a po zmianie sprzęgła ,dołużcie koksu i będzie mała rakieta![]()
To jak z tymi końcówkami z 150 tki do 140 tki ? Bo teoretycznie skoro są wydajniejsze to po ich zmianie auto piwno dostać jakiś bonus ?
Cinek-już wysłałem kopie PW i podbijam pytanie Kolina.
To jak z tymi końcówkami z 150 tki do 140 tki ? Bo teoretycznie skoro są wydajniejsze to po ich zmianie auto piwno dostać jakiś bonus ?

Ładne kreski,niuton płaściutki fajnie się trzyma,tylko wydawało mi się ,że te turbo da rady na większy niuton.Niemniej ładny soft i gratulacje szybkiego auta.Teraz front IC i atak na 200.
Pozdrawiam.