Siemka
Czy ktoś z was używa chipa Squadra? Wiecie jak samochody z tymi chip'ami się zachowują?
Sprzedaje skuter i za $$ chce kupić coś dla alfy, w sumie wszystko jest już w porządku technicznie, został tylko problem z falowaniem obr. ale poza tym mogę spokojnie powiedzieć ze jest tip top
Wpadł mi do głowy pomysł żeby założyć Chip Squadra. Może dzięki niemu przestanie świrować z obrotamino i przebieg momentu wygląda na ich wykresach sporo korzystniej
Może lepiej zainwestować w coś innego? Jakieś propozycje?
Pozdro
Komentarz dodany przez: robak#21
Proszę o podawanie prefixu przed tematem
Ostatnio edytowane przez robak#21 ; 08-12-2010 o 12:19
Alfaholizm jest zaraźliwy
Alfa 156 2.0TS Berlina 1998r. - moja---Alfa 159 1.9JTDm 8v 2007r. 159KM 342nm by Cinsoft - taty --- Alfa 147 selespeed - w rodzinie
Ola[*] Kuba[*]
a co to jest? ile kosztuje?co daje?
Poważnie , moja Alfetka tez juz jest w stanie totalnie doskonałym, może jeszcze dostanie skórki do środka, więc można by wsadzić jej coś ciekawego?

też bym się chętnie dowiedział ,rzuć jakiegoś linka z opisem itd

a da się to do 2.0 ts zainstalować , bo w linku koleś o silniku z turbiną opisuje

http://www.squadra-tuning.nl/NL/index_nl.html
Potem kliknąć chiptuning, markę która was interesuje i model, są wykresy i opis po holendersku.
Cena za chip jak się nie mylę to 230e.
Ostatnio edytowane przez Młody_Alfista ; 08-12-2010 o 00:20
Alfaholizm jest zaraźliwy
Alfa 156 2.0TS Berlina 1998r. - moja---Alfa 159 1.9JTDm 8v 2007r. 159KM 342nm by Cinsoft - taty --- Alfa 147 selespeed - w rodzinie
Ola[*] Kuba[*]

faktycznie masz rację,to już chyba lepiej trochę kasy dozbierać i swapa trzasnąć na większy motor![]()

chip jest bez sensu w naszych warunkach cenowych. Lepiej porobić jakieś modyfikacje + ecumaster lub ms i strojenie.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki