Jak w temacie ktoś słyszał o tym zakładzie:
autoseba
Jak w temacie ktoś słyszał o tym zakładzie:
autoseba
A próbowałeś to wrzucać na googlach lub nawet tutaj na szukajce? Spróbuj, jest dużo na jego temat, na allegro występuje jako autotronica, niestety z tego dużo, bardzo mało jest pozytywnie, no chyba, że się nauczył i już teraz jest dobry... Od razu zaznaczam, że ja osobiście nie korzystałem z jego usług, a to co piszę to wynik moich poszukiwań po internecie, jak 2-3 lata temu na niego trafiłem i się zastanawiałem czy tam podjechać. Z perspektywy czasu i doświadczeń, mogę Ci z czystym sumieniem polecić Cinka i zdecydowanie odradzić Autosebę.
Alfa Romeo GT 1,9JTD, Mazda CX-7 2,3,
Jeśli szukasz czegoś na miejscu to szczerze polecam ECUProject - dawny Dynosoft.
-------------------------
AR 156 2.4jtd, 191/360 - jest
Lancia Dedra 1.6 16V - jest
AR 166 3.0 V6 - była
AR 166 3.0 V6 Sportronic - jest
ja podobnie jak kolega wyzej nie znam autoseby ale rowniez z czystym sumieniem moge polecic Cinka. z Milicza masz do niego jakies 220km z czego polowa drogi to autostrada, a taka "akcje" przeprowadza sie raczej raz. poza tym bedziesz mial w drodze powrotnej "duzo miejsca" na sprawdzenie dokonan Cinka![]()
he, no wiem że droga ładna ale czasem można się na jakiegoś misia nadziać
Pójdę za waszymi radami i ugadam się z Cinkiem.
Pozdrowienia dla wszystkich.
Na pewno nie będziesz żałowałPrzynajmniej będziesz miał moda napisanego pod twój silnik, a nie tak, jak u autoseby- jak czytałem niektóre watki typu- Sebastian wgrywał mi ok 10 wsadów, nawet coś ściągał z dynosoftu i maks który osiągnęliśmy to 102kM- coś jest nie tak z moim samochodem... Po prostu powala.
Alfa Romeo GT 1,9JTD, Mazda CX-7 2,3,
Czytałem strone, pozwolę sobie przytoczyć "Ford Mondeo 90KM 2,0TDCI Bez problemu poszło na 150KM i 360NM" oraz "Golf 4 1,9TDI 130KM całkiem ładnie wyszedł 176KM i 360NM"
90 na 150? No ja nie mam pytań.
Cinek for ever ;d
PUSSYWAGON ON TOUR...
autoseba jest znany chyba na każdym forum... i na żadnym raczej pozytywnie...
generalnie padaczka... problemy murowane...